Category Archive Dating verkkosivuilla Tornio

Byeläinseksiä liukas pimppi

Eläinseksiä liukas pimppi

eläinseksiä liukas pimppi

Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan.

Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan.

Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä.

Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän.

Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen.

Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Liian kostea? Mieltäni kalvaa liiallinen kostuminen,vaikka mieheni, jonka kanssa yhteistä taivalta 19 vuotta on vakuuttanut, että hän pitää siitä, että olen kostea..

Kiihotun todella herkästi ja ajattelen seksiä päivittäin, vaikka yhdyntöjä on harvakseltaa eli n. En siis osaa nauttia suuseksistä, vaan enemmänkin käsiseksistä, jossa mieheni onkin taitava. Itse annan hänelle suuseksiä mielelläni, nautin, kun hän nauttii, mutta silloinkin kostun itse niin, että ennen yhdyntää " kuivaan " itseäni vaivihkaa, etten olisi liian märkä.

En ole koskaan saanut emätinorgasmia, klitorista kiihottamalla kyllä, onneksi mieheni on ollut oppivainen , ja ovat voimakkaita.

Mutta miten saisin itseäni kuivemmaksi? En käsitä, mihin ihmiset kaipaavat liukastetta, minulla kun sitä on vaikka muille jakaa.. Olen 2 lasta synnyttänyt, pidän itseäni kunnossa alapään lihasharjoituksilla,eli ei ole tiukkuudesta kiinni nämä asiat, yhdyntä tuntuu hyvältä molemmista, lätinä lähinnä nolottaa minua: Hän suoritti vain yhdynnän, koska olin hänen mielestään liian märkä koskettavaksi muutoin. Eli monenlaista on koettu. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Kyllä se kuule niin on, että naisen tulee kostua, ei siitä mitään muuten tule. Ellei sitten halua nimen omaan käyttää niitä liukastusvoiteita. Kuivaan pilluun paneminen ei onnistu. Kyllä minä ainakin tunnen suurta mielihyvää siitä, että nainen kiihoittuu ja kostuu minun seurassani.

Kuten nimimerkistäni näet, niin olen jo useamman naisen kanssa kerinnyt seurustella tässä elämässäni. Ja taas on seurassani sellainen nainen, joka kostuu ja kostuu. Emme tarvitse voiteita, ainakaan vielä. Juuri sellainen sen pitää ollakin. Lätinää ja nesteet valuu, se se vasta kiihoittaa. Nesteiden valuminen kertoo miehellesi juuri sen mitä hän haluaa tietääkin, olet kiihoittunut.

Kosteutta pitää olla, olet juuri sellainen kuin naisen pitää olla. Märkänä suuseksikin sujuu paremmin. Slurps olet kyllä nainen minun makuun.

Ei ole kiihoittavampaa kuin märkä siis todella märkä ja kiimasta turvonnut pimpsa. Se hän on vain todiste että toinen haluaa. Kerroit että kauan sitten joku oli moittinut tuota kosteutta ja se kenties painaa hiukan mieltä, mutta ole huoleti. Eteläisessä Afrikassa on yleinen tapa naisilla kuivata emätin ennen sisään työntämistä. Tapa on naisten mielestä kohteliaisuus miehille.

Kokeile sitä, miehesikin voisi pitää. Muista, että seksissä ei ole mitään sääntöjä, joita pitäisi noudattaa, vaikka moni niin kuvittelee. Monesti ei ole, kun mieheni on niin innokas ja kuten sanottu, pitää liukkaasta toisin kuin minä, joka häpeän sitä. Sen pitää olla sopivan kostea ja liukas, mutta sellainen ylen palttinen lima on kyllä sitä, mikä vie halut.

Naidessa kullilla pitää olla sopiva kitka, muuten se on samaa kuin jugurttipurkkia panisi. Jos et muuta keksi, niin pidä vaikka talouspaperirullaa pillussa, ja vedä se sitten pois, kun kulli haluaa sisään.

Juu kannattaa laittaa santapaperirulla sinne pilluun ja niin päin että hankaa kunnolla kullia, kyllä kuiva on Mutta asiaan, se nyt vaan on niin, että liian litisevä pillu häiritsee kunnon naintia, jopa se litisevä ääni on sellainen, että monelta katoaa halut..

Katsos näitä hiton kitkasta höpöttäjiä riittää, heillä tosin ei ole vielä montaa aitoa kokemusta takana, ainut tuttavuus on isoisän karvahattu. Nämä samat tyypit laukeavat jo pelkästä pillun kosketuksesta.

Mutta, sitten kun on kyseessä kokenut ja pillusta nauttiva mies, niin silloin vaatimukset kasvavat, ja silloin pillun liukkaudella on suuri merkitys. Siinä pitää todella olla se kuuluisa kitka, pillun pitää ottaa esinahasta kunnon ote, ja pitää siitä kiinni molon liikuessa edestakaisin, siis ihan samalla tavalla kuin käteenvedossa, siinäkin liikutetaan esinahkaa pitkin vartta.

Näis se vaan on, että tämä nautinto vaatii taitoa ja kokemusta, ei siinä pikkupojilla ole mitään sanomista, katsos, kun heillä ei ole tietoa. Ja naiset, kuivatkaa se liian liukas pillu.

Pistä nyt vaan se paperituppo pilluun ja pidä paikat suht koht kuivina, sellainen kaunis pintaliukkaus riittää. Pulsiht, joskus laskeskelin että on noita nainteja takana ainakin pari tuhatta, ja se ei ole kiinni kitkasta eikä mistään muusta kuin korvien välistä..

Ei ole yhtään kivaa syleskellä suustaan pillun limassa nyöläytyneitä paperipallukoita imuttelun jälkeen! Mieluummin märkänä ja jos on pakko kuivata, niin puuvillapyyhe, ei paperi! Olin mä sen jälkeen lukenut lehteäkin, aamulla kun en ehtinyt. Mutta nyt mä makasin selälläni mun olohuoneen paksulla matolla. Ja pelkkä T-paita yllä. Lehteä lukiessa oli vielä ollut enemmän vaatetta.

Oli tässä jotain muutakin outoa menossa. Katja kohottautui sieltä muikein suin. Katja kääntyi, nosti polveaan pääni yli ja asettui varovasti makaamaan päälleni. Otin kämmenilläni kiinni lantiosta ja vedin sen ihan itseeni kiinni. Pimppi tuli kivasti nenäni kohdalle, aistin alkkareissa siinä kohtaa naisellista lämpöä ja hajua.

Nuuhkin sitten vielä ylempää, pepun kohdalta. Katja helpotti tutkimusretkeäni levittämällä avuliaasti jalkojaan. Painoin nenäni pakaroiden väliin ja tunsin alkkareiden läpi peppumaisen tuoksun.

Askartelin alkkarit pois ja annoin pimpille kymmenen hidasta suudelmaa. Katja uppoutui tahollaan omaan veitikkaani. Sitten tiedonhaluni keskeytti iltapuhteemme. Ja annoin sitten sen kysymättömän suudelmani sillekin, pienelle vähäosaiselle. Katja alkoi imeä minua rajummin. Aloin sormellani hyväillä Katjan yhä liukkaampaa pimppiä ja sen pienenpientä ilokumpua.

Rohkenin nuolaista sitten uudelleen sitä toistakin koloa. Katja vavahteli nuolaisujeni tahdissa ja alkoi vähitellen luopua omasta kiinnostuksen kohteestaan.

Sitten hän kohottautui käsiensä varaan, levitti jalkojaan ja teki mun hommani vielä helpommaksi Tunsin olevani luotettu mies. Katjan sileä, kaunis peppuvako avautui levollisesti edessäni. Nenäni ja suuni oli aivan peppureiän kohdalla. Jännitin kieleni ja painelin sillä lempeästi peppureikää ja sormeilin samalla pimppipuolta.

Katja oli ehkä vähän hämmentynyt, muttei kai halunnut tehdä mitään muutakaan, joten minä sitten nuoleskelin hartaasti. Suukottelin pakaroita ja sitten taas uudelleen peppureikää.

Katja alkoi nyt puristella käsillään kaluani, ja laski päänsä reidelleni kuin tyynylle. Työnsin varovasti sormeni pimppiin. Sitten vedin sen vielä hitaammin ulos ja vein sen peppureiän luo, jota sitten hieroin ehdottelevasti mutta hienovaraisesti. Katja ymmärsin ehdotukseni ja toi kätensä rauhallisesti pakaroilleen ja raotti niitä vain vähän, kuin ujostellen Jos me nyt siinä tilanteessa enää paljoa ujosteltiin. Varmaan meistä molemmista tuntui siltä, että nyt tehtiin jotain, mitä ei pitäisi tehdä, mutta tehtiin vaan.

Sitten päätin antaa sormen olla siellä peppupuolellaan ihan rauhassa ja aloin keskittyä enemmän pimppiin. Sen puolen käteni olikin jo ihan kuumissaan ja kosteana. Pimppi oli liukas ja hereillä, kiusottelin sormellani sen iloista nipukkaa ensin hitaasti, sitten vähitellen nopeuttaen. Käteni oli oikeastaan aika hankalassa asennossa. Rannettani alkoi särkeä, mutta en halunnut vaihtaakaan asentoa.

Katja alkoi vääntelehtiä, tunsin ajoittain mukavia puristuksia pepussa olevan sormeni ympärillä. Sitten Katja jähmettyi, puristi pimpillään ja pepullaan, ja alkoi vavahdella Aika kauan se kestikin Autoin lempeästi suloiseen loppuun asti. Oikaisin kipeän käteni mutta toisen käden sormen annoin olla edelleen nihkeässä pikku kolossaan.

Katja oli nautinnosta rentona ja levollisena, muttei vaikuttanut ihan uupuneelta. Pepussa oleva sormeni tunsi pari ystävällisen kannustavaa rutistusta. Liikutin sormea sitten varovasti, kuin vetääkseni ulos, mutten kuitenkaan vetänyt. Vedin sormeni hitaasti, hyvin hitaasti pois lämpimästä kolostaan. Kaluni sojotti kovana, enemmän kuin valmiina.

eläinseksiä liukas pimppi

Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi.

Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla. Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko. Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas. Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas. Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen.

Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään. Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa.

Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä.

Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään.

Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia.

Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus.

Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin.

Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella. Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle?

Jo aiemmin tietokone- ja konsolipelinä erittäin suosituksi noussut Fortnite julkaistiin maaliskuussa myös Applen iOS: Nyt Fortniten yltäneen miljoonan dollarin myyntiin ensimmäisen 90 päivän aikana julkaisunsa jälkeen. Suoritus on erinomainen, ja Fortnitesta on tullut jättihitti myös mobiilissa. Pitkän uran tehnyt kokki Antti Vahtera opastaa videolla, miten keitetään täydellisiä uusia perunoita. Pitkään bulimiaa sairastanut nainen uskoo, että bulimia on oire jostain. Hän itse käsitteli ruoan avulla ahdistavia tunteitaan.

Maukkaista kesäporkkanoista taiot hetkessä herkullisen alkuruoan tai grilliruoan lisukkeen. Osaatko toimia, jos sinua lähestyy avustajakoira ilman omistajaa? Aihe nousi tapetille varoittavan tarinan myötä. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista.

Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Märkänä suuseksikin sujuu paremmin.

Slurps olet kyllä nainen minun makuun. Ei ole kiihoittavampaa kuin märkä siis todella märkä ja kiimasta turvonnut pimpsa. Se hän on vain todiste että toinen haluaa. Kerroit että kauan sitten joku oli moittinut tuota kosteutta ja se kenties painaa hiukan mieltä, mutta ole huoleti.

Eteläisessä Afrikassa on yleinen tapa naisilla kuivata emätin ennen sisään työntämistä. Tapa on naisten mielestä kohteliaisuus miehille. Kokeile sitä, miehesikin voisi pitää. Muista, että seksissä ei ole mitään sääntöjä, joita pitäisi noudattaa, vaikka moni niin kuvittelee. Monesti ei ole, kun mieheni on niin innokas ja kuten sanottu, pitää liukkaasta toisin kuin minä, joka häpeän sitä.

Sen pitää olla sopivan kostea ja liukas, mutta sellainen ylen palttinen lima on kyllä sitä, mikä vie halut. Naidessa kullilla pitää olla sopiva kitka, muuten se on samaa kuin jugurttipurkkia panisi. Jos et muuta keksi, niin pidä vaikka talouspaperirullaa pillussa, ja vedä se sitten pois, kun kulli haluaa sisään. Juu kannattaa laittaa santapaperirulla sinne pilluun ja niin päin että hankaa kunnolla kullia, kyllä kuiva on Mutta asiaan, se nyt vaan on niin, että liian litisevä pillu häiritsee kunnon naintia, jopa se litisevä ääni on sellainen, että monelta katoaa halut..

Katsos näitä hiton kitkasta höpöttäjiä riittää, heillä tosin ei ole vielä montaa aitoa kokemusta takana, ainut tuttavuus on isoisän karvahattu. Nämä samat tyypit laukeavat jo pelkästä pillun kosketuksesta. Mutta, sitten kun on kyseessä kokenut ja pillusta nauttiva mies, niin silloin vaatimukset kasvavat, ja silloin pillun liukkaudella on suuri merkitys.

Siinä pitää todella olla se kuuluisa kitka, pillun pitää ottaa esinahasta kunnon ote, ja pitää siitä kiinni molon liikuessa edestakaisin, siis ihan samalla tavalla kuin käteenvedossa, siinäkin liikutetaan esinahkaa pitkin vartta. Näis se vaan on, että tämä nautinto vaatii taitoa ja kokemusta, ei siinä pikkupojilla ole mitään sanomista, katsos, kun heillä ei ole tietoa.

Ja naiset, kuivatkaa se liian liukas pillu. Pistä nyt vaan se paperituppo pilluun ja pidä paikat suht koht kuivina, sellainen kaunis pintaliukkaus riittää. Pulsiht, joskus laskeskelin että on noita nainteja takana ainakin pari tuhatta, ja se ei ole kiinni kitkasta eikä mistään muusta kuin korvien välistä.. Ei ole yhtään kivaa syleskellä suustaan pillun limassa nyöläytyneitä paperipallukoita imuttelun jälkeen!

Mieluummin märkänä ja jos on pakko kuivata, niin puuvillapyyhe, ei paperi! Voisit kokeilla kutterin purua kuivikkeena. Ymmärrän ongelmasi, sillä se on jokseenkin tuttu.

Toisinaan mäkin kostun aika paljon, etenkin suuseksin ja orgasmien jälkeen. Poikaystävän kanssa meillä on käytössä ns. Hieman saatan valuvia kosteuksia siihen pyyhkäistä, ennen yhdyntää. Ymmärrän, että olo on hieman kiusaantunut, kun tuntuu nesteitä tulevan kuin saavista seksin aikana.

Naisesta se voi tuntua kiusalliselta, mutta uskoisin useimpien miesten vain pitävän siitä. Koska tästä ongelmasta tuskin on terveydellisiä haittoja ja miehesikään ei koe sitä ongelmaksi, älä turhaan murehdi siitä. Mieluummin liian kostea kuin liian kuiva, niin ei tule paikat kipiäksi. Vastaa alkuperäiseen viestiin Liian kostea? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

About the author

eläinseksiä liukas pimppi administrator

so far

eläinseksiä liukas pimppiPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

-