Category Archive Naiset Lappeenranta

Byeroottinen foorumi yökerhot tallinna

Eroottinen foorumi yökerhot tallinna

eroottinen foorumi yökerhot tallinna

Sossi Klubilla panostetaan nopeaan tarjoiluun ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Sossi on erityisesti paikallisten suosiossa ja se näkyy myös juomien hinnoissa. Sossi Klubilla viihtyvät Viron kauniit ja rohkeat. Oli perjantai-ilta ja Tallinn Club — toimituksen kaksi miestä ja yksi nainen toteutti testin. Toimitus oli päättänyt päättänyt testata: Onko Sossi Klubi kaupungin paras iskupaikka? Toimituksen henkilökunta oli ravintolassa erikseen ns.

Naispuolisella henkilöllä kävi flaksi välittömästi. Hän sai juttuseuraa jo viidessä minuutissa. Miesten tulos oli myös ällistyttävä, ensimmäisellä oli naisseuraa 20 minuutissa ja toinenkin uros oli täydessä vauhdissa puolen tunnin tuijottelun jälkeen.

Täältä löytyy Tallinnan parhaat bileet. Tallinn Club on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediayhtiö. Tarjoamme uutis- ja viihdesisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, matkailuun sekä hauskanpidon edistämiseen. Tallinn Club jäsenenä saat ainutlaatuisia etuja ja lahjoja yhteistyökumppaneiltamme. Copyright Tallinn Club , kaikki oikeudet pidätään. Voitteko jakaa kokemuksianne siitä, miten baarissa voi asiallisesti ilman avokämmentä poskelle saada haisteltua naisesta josko hän suostuisi mukaani muutamalla kympillä?

Ei tosiaan huvittaisi kuulla muiden kuullen siaksi haukkumista saatika saada turpaan. Käsittääkseni Tallinnassakin ns sunnuntaihuoria baareissa notkuu eli sivutyönä sillon tällöinsaattavat oikeella tuulella ollessaan pikkurahaa vastaan housunsa tiputtaa, onko näin?

Mietin että tollainen ns. Voisikohan viimeisin vaihtoehto olla Tallinnan spat jossa lillutaan altaassa naisen kanssa ja saisi vaikka runkkauksen saunassa? Tai "hieronta" jossa vähän kenties oikeastikin hierottaisiin mutta saisi loppupeleissä kuiteskin sitä itseään. Tollasista paikoista vinkkejä myös otan ilomielin vastaan! Suosittelen Itä-Helsingin kuppiloita ja ikäluokkaa yli vuotta. Baareissa notkuu Tallinnassa kin puoliamatööreja, jotka oikealla tuulella ollessaan saattavat lähteä matkaasi.

Pääsääntöisesti he eivät tee sitä ihan pikkurahalla, joskin vähän halvemmalla kuin Suomessa. Poikkeus voi olla kaikkein epätoivoisimmat vironvenäläiset, mutta silloin kyseessä on todennäköisesti jokin riippuvuus. Toisin sanoen parempi kuin useimmissa länsimaissa.

Palkat ovat yhä edelleen pienet. Keskipalkka on tonnin pinnassa. Tallinnassa kuitenkin käydään työvoimasta hintakilpailua ja palkat kasvaa koko ajan. Lisäksi osa palkasta maksetaan perinteisesti pimeänä. Tilasto ei kerro koko totuutta. Viro on täynnä nuoria ja varakkaita liikemiehiä. He vievät päältä parhaat.

Jotta suomiporo pärjää kilpailussa, pitää olla jotain erikoista. Pikkuraha se ei ole. Hyvännäköinen tyttö saa varakasta seuraa virolaisista.

Sami Lotila ymmärtää virolaista yhteiskuntaa harvinaisen heikosti tai ainakin näkemykset on jumittuneet menneisyyteen.

Sen sijaan runkkuhieronnasta hän tietää kaiken. Lue Todellinen Tallinna -blogista. Kielimuuri on kyllä pahinta näissä hommissa ja ensikertalaiselle jännityksen kera suosittelen ehdottomasti suomineitoja. Mulla ei vain sanat tule suuhun kun pitäisi lontoota vääntää. Ymmärrän kyllä lähes kaiken mitä vastapuoli ilmaisee. Taisi peruskoulussa sattua kohdalle se speden opetuskasetti jolla opitaan ymmärtämään, mutta ei puhumaan.

Pitää löytää kakkoskasetti jolla oppii puhumaan, mutta ei ymmärtämään.: Tyttöjen luona taitaa käydä poliitikkoja myöten väkeä, miksi et siis sinäkin. Joo, alan pikku hiljaa taipua siihen että kävis oppipoikareissulla supmitytön tykönä.

Forumilla paljpn puhutaan "naapurisivustosta". Mitä saittia sillä tarkalleen ottaan tarkoitetaan ja miten niihin tyttöihin saa kontaktin? Ihailtavaa paneutumista EasternFuckerilta pikkuturskien alkumetreille. Ihan muutama asia opastukseksi näille pikkuturskille: Tallinnan lautalla kun saa sitä ihan oikeaa lonkeroakin. Suosittelisin ensiksi tutustumaan sihteeriopiston tarjontaan.

Aktiivisimpiin sihteereihin kun saa täällä ihan pikaviestillä yhteyttä ja foorumit ovat täynnä rapsoja. Mikäs olis opiskelija amatöörien bongaukseen paras mesta Tallinnassa tällähetkellä? Kävin reisussa tallinnassa ja päätin soittaa Katjalle joka asuu lasnamäellä säästömarketin vieressä.

Tapaaminen sovittiin ensin soittamalla ja vielä viestein varmistettiin muutama yksityiskohta. Isoin ongelma tulikin sitten paikan päällä neukkukerrostalojen parkkipaikat ovat naurettavan pieniä ja ahtaita eli jos omalla autolla liikkeellä kannattaa melkein sinne kaupan pihaan jättää oma pirssi.

Oikean rapun ja kämpän sain selville soittamalla pihasta ja Katja pyysikin että odotan vielä kaksi minuuttia ennen kuin tulen sisään. Ihmettelin asiaa mutta siihenkin löytyi luonnollinen selitys Katjalla on kaksi kämpää ja toiseen niistä pistetään kakarat siksi aikaa kun äitee painaa duunia ruuan eteen. Asunto oli sisältä siisti ja pesu ja nainti tilat olivat hyvät. Katja on myös kaunis timmi nainen ja hänen ilmoituksessa oleva kuva on muuten täysin aito.

Iäksi hän on ilmoittanut 25 ja ei sekään heitä ainakaan montaa vuotta. Aktista sen enempää selittelemättä parasta oli ehdottomasti kun katja ratsasti selkä minua päin. EF ja toisetkin tuoneet jo tuossa edellä kattavasti ja kokemustensa syvillä rintaäänillä mielikuviaan lahden takaa joista hyvin suuren osan koin itsellenikin tutuksi.

Eli Tallinnahan on ihan sopiva paikka aina ajoittaiseen irtiottoon, varsinkin mikäli haluaa viettää aikaa useamman naisen kanssa lyhyellä aikavälillä. Juomisen suhteen olen yleensä pyrkinyt pysyttelemään siellä kuitenkin kohtuudessa, ehkä sen vuoksi meikäläiselle ei ole käynyt siellä mitään mitä klassisille suomiporoille meikäläisen tapaisille ja muille Kalle Tappisille on saattanut sattua, meinaan ikävän sorttisia yllätyksiä tässä vaiheessa on syytä koputtaa maalaamatonta puuta.

Kompromisseja on syytä tehdä ja valinnanvaraa jättää reilusti. Yhteydenpito onnistuu paikallisilla prepaid-liittymillä ja parin-kolmen euron lataaminen niille riittää vallan mainiosti.

Tämä on kieltämättä se helpoin ja mukavin tapa, vuodenaika ja sääkin siihen vaikuttavat, lisäksi varmuus "omasta maaperästä". Kuten outcallit Suomessakin, nämä maksavat vähän enempi ja ovat muutenkin hinnoitelleet itsensä vähän normitasoa kalliimmiksi. Ero ei ole ratkaiseva, omalla kohdallani kysymys on oikeastaan lähinnä siinä, haluanko yhden kokemuksen vai samalla hinnalla kaksi.

Osaksi se johtuu asenteestani "määrä korvaa laadun" Suomessa ajattelen lähes täysin päinvastoin , mutta etupäässä kuitenkin jonkinasteisesta uteliaisuudesta katsella ympärilleni. Vaikka taksit eivät kovin paljoa verota, kuljen jonkin verran julkisilla, esim. Sen olen vuosien saatosssa oppinut, että tuolla kannattaa etsiä suhteellisen nuoren iän ilmoittanut tyttö puhutaan v tai ainakin alle kolmekymppinen, sillä ikä on tuolla huomattavan suurpiirteinen käsite on siellä tosin ihan hyvän näköisiä Semmoinen terve epäluulo ja varovaisuus ovat tilanteessa kuin tilanteessa aina paikallaan.

Mutta kaiken kaikkiaan noilla Tallinnan tunnin ja puolen tunnin hinnoilla en ole nähnyt syytä kummempia valittaa. Parasta tuolla ovat oikeastaan seks kolmekesti-tapaukset eli kaksi naista samaan aikaan. Vaikka tuon lajin ilmoituksia ei ole esillä juuri nimeksikään niin yllättävän helposti kysymällä tytöltä olisiko tällä kaveria vaikka seuraavalle päivälle tämä onnistuu, ja tuossa on ainakin budjettipaneskelijan kannalta miellyttävä vaihtoehto.

Kaikinpuolisen suojauksen kanssa tietysti. Tunnin hinnat kahden naisen kanssa ovat samaa luokka ja edullisempiakin kuin esim edellä mainittu naisen kutsuminen hotellihuoneeseen. Siis jos kimppakivasta sattuu pitämään. Koko yön seura on myös kannattavaa hintansa puolesta.

Mutta omasta kohdastani täytyy sanoa etten paria poikkeusta lukuunottamatta ole jotenkin innostunut. Syynä lienee kuitenkin jonkinasteinen kielimuuri. Vaikka englantia puhuttaisiinkin puolin ja toisin, niin jokin emotionaalinen seikka siinä kuitenkin jää vajaaksi. Kaiken kaikkiaan Tallinnassa on aina saanut pussinsa tyhjäksi ja moneen kertaan ja tietysti tuotu ne obligatoriset virvokkeet paluumatkalla.

Mutta jos todellakin kaipaa jotain ystävällistä, samalla aaltopituudella olevaa, ymmärtäväistä naista kannattaa ottaa kontaktia kotimaisiin naisiin. En tiedä mistä johtuu kevätkö lienee syynä vai mikä mutta viime aikoina ja juuri tällä hetkellä suomen kieli on kuulostanut sängyssä mukavimmalta kuulla. Osaako joku viisaampi tai fiksumpi kertoa, miksi tallinan hupakot ei vaihdu?

Viikosta toiseen samat kuvat ja nimet vaihtaa paikkaa Kesäkuussa olis tarkotus mennä matkalle tallinnan reissulle, eli aamulla maihin ja päivällä takas suomeen päin. Pystyiskikö kokeneemmaat konkarit antamaan vinkkejä, mistä kannattaisi seuralaisia etsiä.

Itse en ole kun täällä suomen puolella käynyt hupakoilla, niin tallinna on täysin uutta aluetta meikäläiselle.. Tallinnan listoilla ei ainakaan tällä sivustolla kauheasti valinnan varaa ole. Ensinnäkin erittäin huonosti tytöt vastaavat nykyisin tekstiviesteihin. Onko asiakkaita niin paljon, että ei tarvitse reagoida noihin?

Vai ovatko niin nuukia, että eivät raaski satsata viestin lähettämiseen pikkusummaakaan, kun "kauppa" ei ole varma? Vai tuleeko viesteillä niin paljon kyselyitä sellaisilta miehiltä, joilla ei loppujen lopuksi ole mitään aikomusta käyttää palveluita - kunhan kyselevät? Lähetin noin 10 viestiä. Vain yhteen tuli vastaus. Vaihdettiin muutamat tekstarit ja sovittiin aika. Kaikki vähänkin parempi palvelu oli sitten huomattavasti kalliimpaa.

Oli vähän huijattu olo, vaikka totta kai olisi vähän tarkemmin pitänyt itsekin noista hinnoista kysellä etukäteen. Sain valita kahdesta naisesta. Toinen oli tumma, hoikka ja iältään ehkä noin Toinen oli vaalea ja selvästi nuorempi ja tanakampi. Hieronta ei kovin kummoinen ollut. Onneksi sentään tyttöä sai kosketella tisseistä ja muualta kropasta.

Pimpslooran lähettyville en toki uskaltanut sormiani yrittääkään viedä ja pikkupöksyt siis pysyivät neidolla jalassa koko ajan. Huone oli toki tyylikäs ja ihan rentoutunut olo siinä kyllä tuli. Loppu hoideltiin käsipelillä ihan taidokkaasti, joten se tavoite tuli saavutettua. Plussaa hyvästä käsihoidosta ja hyvästä tunnelmasta salongissa. Miinusta epämääräisestä hinnoittelusta ja jonkinmoisesta kiireen tunteesta. Kannattaa soittaa suoraan, pelkkiin tekstareihin nuo Viron tyttöset eivät todellakaan reagoi - ainoastaan siinä vaiheessa kun on sopinut tapaamisen, ilmoittanut summan sopivan itsellekin ja haluaa ehkä osoitteen viestillä.

Nyt kesäsesongin alkaessa hinnat yleensä nousevat vähän. Itse en ole noita hierontapalveluita juurikaan käyttänyt vaan hakenut panoa. Ja on hyvä ottaa useamman naisen numero mukaan.

Muutamakin virotar on kertonut olevansa kyllästynyt "soomiporon" ohareihin. Ja totta on, että asenne muuttuu, kun näkevät rahan, eli eivät välttämättä usko ennen kuin näkevät. Kellään hyviä suosituksia lähellä satamaa olevista hupakoista, huomenna tarkoitus lähtee käymään. Kävin pitkästä aikaa tsekkaamassa Sõlen tilanteen. No siellä ei kyllä ollut mikään muuttunut. Samat kaksi ilolintua päivystivät arki-iltana noin klo Toinen on se hoikempi tumma, jonka kasvoista en vaan satu pitämään.

Ja toinen oli se, jonka kanssa olen pari kertaa kaupat tehnytkin, mutta hän tuntuu kerta toisensa jälkeen vaan lihovan, joten päätin jatkaa matkaa. No sitten voodin ilmoituksia selaamaan. Tällä kertaa tuli vähän paremmin vastauksia tekstareihin. Sovin treffit Nadian kanssa, mutta hän teki sitten lopulta oharit. Olin alaovella, mutta tyttö ei vastannut enää soittoihin eikä viesteihin. Onneksi nykyteknologialla oli helppo ottaa plan B käyttöön.

Tavoitin Kristin ja sain tapaamisen sovittua lyhyellä varoitusajalla. Ja nyt löytyikin pitkästä aikaa Tallinnasta aikamoinen "helmi". Tyttö oli hoikka ja tumma taskuraketti. Kiirettä ei ollut ja hoiteli tehtävänsä ammattimaisesti alusta loppuun. Kovasti jotakin höpötteli venäjäksi, mutta juuri mitään en ymmärtänyt. Kellään hyviä suosituksia lähellä satamaa olevista hupakoista, huomenna tarkoitus lähtee käymään Minuakin kiinnostaisi!

Kävin sitten samalla reissulla vielä uudelleen Kristin luona. Tällä kertaa sain jopa kahvit muun puuhastelun lisäksi. Tosin vein kukkiakin, kun oltiin kerta jo vanhoja tuttuja Jos pidätte iloisesta ja pienikokoisesta naisesta, jonka luona ei ole kiirettä, niin kannattaa käydä moikkaamassa Kristiä. Kävin jokin aika sitten Tallinnassa ja muutamalle naisella sms-viesteja laittelin.

Ihan kohtuullisesti tuli vastauksia. Tosin valitsinkin niitä, joilla ilmoituksessa oli englantia. Osin arvallakin valintani osui liitsid sivustolla ilmoittelevaan Isabellaan. Sitten vaan jännityksellä odottamaan mitä hotellille tulee. Isabella on nuori, pitkä ja hoikka tumma nainen.

Palvelut olivat minun makuuni erinomaiset. Erittäin poikkeuksellista ainakin minulle Virossa. Hinnaltaan hän ei ole halvimmasta päästä, mutta esim 2h setti on mielestäni hyvinkin kilpailukykyinen. Kellään hyviä suosituksia lähellä satamaa olevista hupakoista, huomenna tarkoitus lähtee käymään Mihin näitä sataman lähellä olevia hupakoita tarvitaan. Hommatkaa taxify kännyyn ja huomaatte, että Tallinna on pieni kaupunki.

Etäisyydet on oikeasti lyhyitä ja ennen kaikka halpoja. En halua ruikutaa kun jakelet hyödyllistä infoa, mutta katso tuolta aiempaa mallia miten kannattaa laittaa näkyville tytön tiedot.

Ei siis linkkiä ilmoitukseen - ne katoaa nopeasti - mutta kopioit pienen pätkän niin googlella löytää.

GFE with full service. Voisiko joku kääntää tämän tekstin? Entä onko Tuosta litsidin Reelikasta kenelläkään kokemusta?

Muidugi v2ikese tasu eest. Muidugi v2ikese tasu eest Vanus: Tietysti pienen korvauksen edestä. Aika "piece of cake" vaikka virossa ei usein kirjoiteta cm ja Kg pituuden ja painon jälkeen.

Banaani, eikös tollasen pölhökustaan pitäs itse käyttää googletranslatea? En kuitenkaan usko, että tollanen hörhö edes tulee Tallinnaan ikinä saatikka sit panee! Muidugi v2ikese tasu eest Maksullinen alkuinen numero. Mielipiteeni Tallinnasta on, että ihan mukava kaupunki lähellä Helsinkiä. Skidinä Tallinnasssa oli hauskaa ja jännittävää. Edulliset naiset, halpa viina, ravintolaruoka ja hotelliyöt houkutteli.

Sanoisin silti, että turha sinne Tallinnaan on hupakoiden perässä enää lähteä ellei sitten tutustu etukäteen netissä nuoriin tyttöihin, jotka tarvitsevat kipeästi rahaa.

Muutama vuosi sitten itsellä vielä toimi jotenkuten tuo tarjonta. On sieltä kieltämättä jäänyt käteen paljon hyviä muistoja, mutta myös ne muutamat huonoimmat muistot ehkäpä tämän harrastuksen saralta. Sanoisin silti ettei Tallinna ollut hassumpi kaupunki aloittaa hupakoissa käyntiä, koska opin naapurimaamme kielenkin melko hyvin ja sen jälkeen on hupakoissa käynti niin Suomessa kuin Saksassakin on ollut helppoa kun on osannut nämä käytännön tärkeät asiat.

Tallinnassa on siis melko samanlainen käytäntö hupakoilla asioimisessa kuin Suomessa, hinnat vain olivat ainakin ennen huomattavasti edullisemmat. Viinanhaku reissuilla kannattaa varmaan harkita poikkeamista hupakoissa Tallinnassa, jos maissa on aikaa vähintään jotain 3 tuntia.

Kuitenkin jos pillun saanti kauniilta mallin näköisiltä naisilta edullisesti on tärkein asia, niin suosittelen lentämään Saksaan. Siellä tuo on niin helppoa Menet vain oikeille klubeille lompakon kanssa ja loput sujuu kuin itsestään. Kaiken lisäksi siellä on lähes kaikki paljon isompaa, hienompaa ja edullisempaa kuin Suomessa.

Lentomatkustaminen on muutenkin mukavin vaihtoehto. Ai täs on näitä hyviä biisejä https: Tallinna on valitettavasti parhaat päivänsä nähnyt tässä suhteessa jo kauan sitten eikä se tule enää palaamaan. Harmillista sinänsä, koska Tallinnaan oli aina mukava reissata rennosti laivalla raikkaasta meri-ilmasta nauttien. Yksi asia, joka järkytti minut pahoin oli legendaarisen Lasso baarin surkea nykytaso. Outo muutenkin tuo Tallinnan tissibaariskene. Alan mestoja on syntynyt niin kuin sieniä sateella varsinkin vanhaan kaupunkiin mutta mikä on niiden bisnesidea?

Käykö niissä oikeasti asiakkaita? Olen ehdottanut tätä Todellisen Tallinnan -päiselle toimitukselle blogiaiheeksi jo useampaan kertaan. Toivottavasti sellainen vielä tullaan näkemään. Lasso on todella ankea paikka nykyään. Muistan joku 10 vuotta sitten se oli Tallinnan huippumesta. Onkohan se tyttöjen mielestäkään kannattavaa olla 10 tuntia töissä jos siitä saa tippien kanssa joku 30 ilta.

Joskus kerran viikossa hiukan paremmin. Niiden bisnes perustuu varmaan johonkin ihan muuhun kuin rehelliseen toimintaan.

Siis minä joka olen ensimmäiset askeleeni Tallinnan yöhön ottanut Breznevin aikoihin puhumattakoon Gorbatshovin ajoista ja nyt olen menossa sinne, joo lue edellisiä viestejä äläkä kysele tyhmiä. Helsingissä yö euroa. Tunnin ajoissa tosin todella pieni. Hienoa, saiskohan yhteystietoja näistä kiitos: Tytöt, jotka haluavat olla tekemisissä kanssasi, vastaavat.

Kaikki tarvittava informaatio löytyy. D aloita sivun 3 linkeistä, jos et löydä sittenkään yhteystietoja niin katso uudestaan.

Ihanko oikeasti turskat kuvittelee, että hupakko lähtee yöksi sen pohjalta, että minä tai joku muu annan numeron. Noihin yön yli keikkoihin tarvitaan vähän enemmän kuin joltain tuntemattomalta nettituttavuudelta saatu puhelinnumero. Tämä ketju on täynnä yhteystietoja ja ennen kaikkea linkkejä nettisivustoihin.

Olkaa aktiivisia älkääkä kuvitelko, että joku muu tekee työn puolestanne. Passiivista miestä kutsutaan runkkariksi. Toki käänteisessä, mikä voi joillekin tuottaa ongelmia. Tosin säädöistä saa niin, että uusin viesti on ensimmäisenä jos säätämisestä pitää. Kävin Ksenijan luona Lasnamäessä kylässä. Vedin edestä ja takaa, vähän sivuttainkin. Suikkari oli turhan kevyttä, ratsastus oli hyvää. Ilmoittaa iäksi 31, voi olla pari vuotta pyöristetty.

Hänellä on jonkin verran pyöreyttä, joten laiheliinia etsivät hakeutukoon muualle. Rinnat luomu C, nännit mukavasti sormilla hierottaviksi. Lysti maksoi 40 egeä. Ksenija oli yksin kotona. Suihkuttelu onnistui pyyheliinan kera. Käyn ehkä uudestaankin, jos on painetta. Ei ollut omat kuvat Isabellalla. Tere Onkohan kyseessä sama nainen ilmoitteli muutamia vuosia sitten samalla kuvalla ja puhui hyvää Suomea paikka lähellä Tallinnan elokuvateatteria Pärnu mnt varrella?

Täällä meno on hyvää ja homma toimii nyt lähdetään tutustumaan Öllesummerin tarjontaan onko meno sama kuin edellisinäkin vuosina: Olisko kellään kokemuksia litsid. Suomalaiset ostavat seksiä alaikäisiltä Tallinnassa Sunnuntai 5. Kontakti tapahtuu netissä, sitten tavataan Tallinnassa. Suomalaiset ostavat neljänneksen kaikesta Tallinnassa myydystä seksistä. Useat seksiä myyvät ovat alaikäisiä. Netistä on tänä päivänä jopa vaikea löytää vuotiasta huoraa.

Varsinaisilla huorasivuistoilla, joista suomalaiset ostaa, on pääosa yli vuotiaita. Tietyillä sivuilla on nuorempia, mutta ne myyvät pääasiassa paikallisille. Ulkomaalaiset eivät juurikaan kelpaa asiakkaiksi. Tämä jo pelkästään sen takia, että tytöt eivät osaa englantia. Lisäksi tytöillä on tiukat ikäkriteerit asiakkaille. Niin tiukat, että minä en edes yritä. Toimittaja ei tunne pätkääkään Tallinnan huoraskeneä. On lähtenyt tekemään juttua omien ennakkoluulojensa ja vanhan maineen perusteella.

Tuohon masentuneisuus-tutkimukseen en ota kantaa kun en tiedä mistä on kyse. Epäilen, että tutkittu katuprostituoituja, joista iso osa osa narkkareita. Tuolta löytyy kaikki viron kontakti sivut yhdestä linkistä: Olisikos täältä hyviä vinkkejä tarjolla lähiaikojen tilanteesta Pärnüssa?

Vinkkejä Tallinnan ressua varten? Huomenna olisi lähtö työreissulle ja siinä sivussa hieman vapaa-aikaa hupakoiden parissa. Alle 30v ja hoikka kriteerinä, englanin taipuminen suotavaa. Budjettina ~e kerta, muutamaa tyttöä ajattelin tavata. Numeroita otetaan vastaan myös yksityisviesteillä. Mamba on markkinajohtaja Venäjällä. Virossa sirllä on venäläistaustaiset. Juttelin yhden tytön kanssa tästä. Hänen mukaan se oli kova juttu kymmenen vuotta sitten.

Nyt jos siellä roikkuu niin kertoo joko iästä tai epätoivoisuudesta. Tässä yksi joka testattu aikaisemmin silloin ei ollut mitenkään huono tapaus mutta tietäähän nuo naiset ja on omilla kuvilla tai ainakin hyvin lähellä niitä.

Only outcall-visiting to the hotels or apartments. Olen ensi viikolla pyörähtämässä pikaisesti Tallinnassa. Onko toiveita mahdollista toteuttaa, vai kannattaako kulli hoidatuttaa esim. Mielipiteitänne ja vinkkejänne arvostaen jo etukäteen. Saa heittää privalla, jos ei muuten kehtaa. Tallinnassa on yhä edelleen kauniita antavaisia naisia, mutta pikahommat on siellä yleensä joko Gorban aikaisten tai narkkien hallussa. No loppulomasta pidempi reissu ja katsomaan mitä tinderistä löytyy lahden eteläpuolella.

Kunhan vain muistaa, että Virossa naiset ovat naisia. Heidän tehtävänsä on viihdyttää miehiä edellyttäen, että mies on sitä ennen tehnyt miehen tehtävät. Joku muu pitää maata sovinismin linnakkeena.

Olisko jollain herroista kokemusta Andrasta, joka ilmoittelee voodissa: I am beautiful, slim, blond girl. I make erotic massage, blowjob, sex. Outcall and incall Vois olla kokeilemisen arvoinen JOS kuva on aito. Jotenkin veikkaan, että tuollaista tyttöä et tule tapaamaan ikinä. Katsos perhanaa, en huomannutkaan moista numerojuttua. En olis kyselly, jos olisin ollut tarkkaavainen.

Hakussessa joku alle 25v hyväkroppanen nainen. Laita yv minulle keneen kannattaa ottaa yhteyttä: Onko kukaan vuokrannut tuon kohutun airbnb: Toisin sanoen useimmiten ei ongelmia. Homma on käytössä lähes kaikkialla maailmassa. Tallinna ei ole poikkeus. Itse olen ainakin Helsingissä siirtynyt käyttämään pelkästään tota uberPop palvelua, puolet halvempi hinta tavalliseen taksiin, samassa ajassa perillä, ei mitään järkeä ajaa tavallisella taksilla. Tuli nyt kokeiltua Tallinnassakin tota uberpop taksia.

Naurattavan halvalla pääsi pisteestä a pisteeseen b. Iltapäivää Herrat ja Neidit! Mulla olis sellanen tilanne, että tarvittaisiin polttareihin strippari Vuokrakämppään Tallinnassa. Muutamille neideille olen laittanut jo viestiä ja muita palveluita tuntuu kyllä löytyvän, mutta porukalle strippaaminen vaikuttaisi olevan monelle probleema.

Kysynkin nyt jos täältä joltain löytyisi yhteystietoja mistä lähteä kyselemään moista palvelua ; Kiitos jo etukäteen! Tallinnassa on ilmeisesti meneillään hässäkkä, jossa Virgin club -hierontapaikka suljettiin ja tuomioitakin jaeltiin. Tietääkö kukaan, miten tämä vaikuttaa Tallinnan muihin hierontapaikkoihin? Olen käynyt viime vuosina monesti Salong Poikkeaisin mielellään sinne vielä jatkossakin. Entä sitten muut paikat? Eihän kaikkia voida sulkea? Eroottinen hieronta on melko harmitonta huvia ja ihmeellistä, että siitäkin on saatu aikaan tällainen soppa.

Tumputtaminen ei ole ollut prostituutiota tähän asti. Jos tumputtamo, katsotaan bordelliksi. Kukaan ei tiedä miten tämä vaikuttaa muihin. Tallinnassa taitaa saada nykyään helpommin suomalaista pillua ihan ilmaiseksi, kuin virolaista maksamalla. Näin ainakin omien viimeaikaisten kokemuksien mukaan. On meillä kyllä ihmeellinen kansa, en ole koskaan törmännyt yhtä kevytkenkäisiin naisiin missään päin maapalloa, kuin suomalaisiin. Hyvähän se on toisaalta, jos haluaa vaan naida.

Mutta mustasukkainen ei ole hyvä olla, jos suomalaisen naisen kanssa parisuhteeseen alkaa: Tallinnaan olen menossa syyskuun alkupuolella, olisko kellään mitään vinkkiä, että mitä kautta sitä saisi parhaan hupakko kokemuksen kun ihan noviisi olen siellä päin tarpeiden toimittamisessa?

Paras on suhteellista mutta erikoisinta käsittelyä saat http: Kiltit pojat kokeilee tätäkin: Jeps, erään hieromon mukavalta tyttöseltä sain varmistuksen tähän.

Eli laittomaksi meni lain tulkinnan mukaan kaikki tämmöinen erityisen mukava hieronta. Paha sanoa miten tulee vaikuttamaan pitkässä juoksussa mutta ainakin lempipaikkani Salong on laittanut ovet kiinni toistaiseksi. Ei ole kyseisen paikan body-to-body-hieronnan voittanutta vielä löytynyt. Fool me once, shame on me, fool me twice. Muutama olut kun on alla, niin tuu numeroo oikee katsottua mihin soittaa. Ehkä tuosta ois pitäny jotain tajuta?

Soitto näihin numeroihin on 31e laaki, ihan sama kestääkö 1sekunnin vai 5minuuttia. Tämän pitäisi jo laittaa hälyytyskello soimaan. Tuskin olet ainoa, jolle on käynyt noin. Joo emt, emmä täs mitää whinee yritä tehdä, kunhan toin asian muiden tietoisuuteen: Hauskintahan tossa on se, että tuli muutama tekstari myös lähetettyä, mutta sen hinta on 0. Baltiassa on tosiaan viime vuosina kääntynyt meno ihan päälaelleen.

Ennen panomiesten paratiisina suurinpiirtein tunnettu alue on nyt rutikuivaa territoriota, jossa kohta kielletään varmaan paneminen kokonaan, tapahtui se sitten rahaa vastaan tahi ilman.

Muutenkin ihan ihme sääntöjä kehittelevät koko ajan, joissa ei ole järjen hiventäkään mukana. Kait se on sitten sitä neukkuaikaan reagointia, tavalla tai toisella? No, jos tästä jotain hyvää lähtisi miettimään, niin veikkaanpa että tuolta alkaa ennen pitkää tulemaan suorastaan vyörynä näitä naisia tänne lahden yli jotka osaavat haistaa rahan.

Ja mikäs sen kätevämpää, kun ei tarvi itse lähteä reissuun asti: Vaikka tuolla Baltiassa tällä hetkellä vielä onkin ylenmääräisesti typerää ylimielisyyttä ilmassa, niin karut taloudelliset realiteetit tulee heitäkin lyömään vasten kasvoille ja lujaa, jolloin sitä kalleinta aarretta on lähdettävä raottamaan. Kuvankauniit naiset eivät tuolta alueelta lopu, joten tässä tulee vielä kissanpäivät eteen kohtapuoliin, pojat!

Tuli tuossa Ratea kokeiltua paikallisten irc galleria tjsp löysin parikin mimmiä jotka etsii sponssoria. Kävin molempia tapaamassa ja toinen oli joku ryssänarkkari ja toinen taas Eestiläinen opiskelija melko varmasti v Sopusuhtainen, vähän ujohko, puhuu vähän Suomea ja tekee ainoastaan vaan h hommia ja niistä veloittaa e.

Ihan kiva mimmi, vähän niinkuin Ladycherry mutta Eestiläinen versio. En viitsinyt laittaa Suoraan numeroa jottei google löydä. Olkaa kilttejä koska lupasin järkätä mukavia Suomalaisia herrasmiehiä sponssoreiksi: Tämä Klaus Kinkyn ennustus näyttää pitävän paikkansa, koska Eestiläisiä on jo ilmoittemassa Oulun seudulla paljonkin.

Harvoin on antaa selkeää suositusta tai vinkkiä noista Viron tyttösistä, mutta loppukesästä eräs Kristi tai Krista? Teki tuolloin vain outcallia, eli hotellihuoneessa hommat sujuivat mallikkaasti. Pirteä, energinen ja iloinen pakkaus. Jopa siinä määrin, että meikäläinen, joka on tottunut lahden eteläpuolella lähinnä pelkkään kyyniseen panemiseen, tuli aseista riisutuksi se yksi sapeli kyllä toimi tuon tytön kanssa, oli se vaan sen verta mukava kokemus. Ei vilkuillut kelloa, vaikka olin varautunutkin siihen "pool tund yks korda, yks tund kaks korda", yhdessä suihkussa sitten jälkeen päin ja tyttö jutteli aika avoimesti tulevaisuuden suunnitelmistaan eikä tuntunut olevan kiirettä mihinkään Englannintaito kiitettävä, kertoi humoristisesti keräävänsä matkakassaa lähteäkseen pois maasta ja mikäli oikein ymmärsin, toimi myös osa-aikaisena stripparina.

Mikäli hommia vielä tekee sanoi tosin että tämä on vain ohimenevä vaihe niin kaikille meitille soomiporoille ja hyvinkäyttäytyville siinä on piristystä reissuun. Kannattaa olla herrasmies ja jos flaksi käy, sponssata eteenpäin pyrkivää tyttöä. Kun viime reissulla syyskuussa yritin soittaa, numero oli kiinni. Löytyi kyllä niitä muitakin, ja runsainkin mitoin mutta kotio tultua ei voinut juuri muulla lohduttautua että tulihan käydyksi ja tehdyksi vaikka taskussa se "henkinen ja tyhjä köyhäintodistus".

Moikka Banana, reissu mullakin Tallinnaan ensi kuussa. Laittaisitko mulekin vinkkejä sinne? Tanks etukäteen, Mika Yritin kirjoittaa sulle yksityisviestin tätä kautta mutta et ole aktivoinut sitä täältä että voisin sen tehdä. Aktivoi että voit vastaanottaa yksityisviestejä niin kerron sulle jotain henkilökohtaista josta luulen että pidät. Myös latvialaisia on alkanut pulpahtelemaan yhä tiheämmin: Näin se vaan menee, naiset kyllä loppujen lopuksi ovat kuin luotuja kauppaamaan sitä kalleintaan, pikkurahastakin, kunhan vaan olosuhteet ovat ympärillä siihen suotuisat.

Baltian tilanne toimii hyvänä esimerkkinä siitä, ettei köyhyys suoraan korreloi prostituution kanssa, vaan sen kukoistamiseen on olemassa ihan muut syyt.

Toki se toimii yhtenä lisäbuusterina, mutta ei suinkaan selitä ilmiötä. Perimmäinen syy prostituutioon on se, että naiset nyt vaan yksinkertaisesti harrastavat mielellään seksiä mitä moninaisimpien miesten kanssa, eikä se heille ole mikään kummoinen asia.

Toisin kuin miehille, jotka pirut menevät aina rakastumaan vastakkaiseen sukupuoleen ja sotkevat pääkoppansa ja elämänsä sillä sitten. Ja jos tällaisesta mukavasta harrastuksesta on mahdollista saada vielä mukavasti fyrkkaa, niin aina parempi.

Mutta tosiaan, sen verran Baltian seutua kolunneena voin sanoa, että huorapotentiaali siellä on valtava. Voisi melkein sanoa, että jokaikinen sieltä kotoisin oleva nainen on pohjimmiltaan huora. Mutta niinhän ne ovat kaikkialla muuallakin. Tuollapäin ne vaan ovat tavanomaista vielä koreampia ulkoisesti. Ainoana esteenä enää toiminnan räjähtämiselle käsiin näin meidän kannalta positiivisella tavalla on vain se ikävä perhekeskeinen kulttuuri, ts. Mutta se on varmaa, että kun kissa lähtee tuvasta, niin hiiret hyppivät ripaskaa pöydällä.

Nainen kun on nainen vaikka voissa paistaisi. Nyt vaan tarkkana, että hinnat pysyvät kurissa kun niitä alkaa tänne valumaan. Jokainen yli satasen Baltialaiselle huoralle heittävä härmäläinen tulisi laittaa välittömästi jalkapuuhun ja määräämättömäksi ajaksi panokieltoon ja uudelleenkoulutusleirille. Älkää saatana nyt tyrikö tätä hommaa! Kuvan henkilöllä ei ole aiheen kanssa mitään tekemistä.

Silloin myös Baltian maat vapautuivat ja etenkin Virosta siirtyi Suomeen töihin myös prostituoituja. Prostituution lisääntyminen tai ainakin näkyvämmäksi muuttuminen alkoi näkyä myös Tallinnan katukuvassa. Tallinnassa ei ole koskaan ollut suurisuuntaista katuprostituutiota, vaan seksikauppaa on käyty bordelleissa ja yökerhoissa. Erityisen suuria bordelleja Tallinnassa ei tiettävästi ole enää, mutta pieniä asuntobordelleja on kymmenittäin. Suosituin kauppapaikka on internet. Prostituutio on Virossakin sinänsä laillista, mutta sutenööraus, eli paritus, on kielletty.

Tallinnassa on ollut tapauksia, joissa taksikuskeja on syytetty parituksesta heidän vietyään asiakkaitaan bordelleihin. Asiakkaiden joukossa on ollut myös suomalaisia. Tallinnassa suomalainen voi törmätä prostituoituihin, ilotyttöihin, nykyään näissä paikoissa: Mitä suositumpi yökerho ja mitä keski-ikäisempi asiakaskunta, sitä varmemmin paikalla pörrää myös ilolintuja, etenkin viikonloppuiltaisin. Hotelli Virun yökerho on tässäkin suhteessa vilkkain, sillä se on Tallinnan suosituin.

Strip-tease-yökerhoissa harvemmin harjoitetaan prostituutiota, mutta osa tanssijoista saattaa olla halukkaita sopimaan treffejä työajan jälkeen. Virulla on viikonloppuiltaisin ja —öisin — ja usein päiväaikaankin - aina prostituoituja, jotka tarjoavat aktiivisesti palveluksiaan etenkin ulkomaalaisille miehille. Sauna-baarit ovat tallinnalainen erikoisuus.

Niitä on yllättävän paljon aivan keskustassakin ja ne ovat usein auki yötäpäivää. Jos ei tyttöjä ole paikalla, heitä soitetaan paikalle. Jotkut sauna-baarit myös tarjoavat huoneita tuntiveloituksella. Mistäköhän moinen juttu on peräisin? Haiskahtaa taas Sami Lotilan paskanjauhamiselta. Se kaveri elää ihan omissa harhoissaan, tai sitten kehittelee noita kummallisia tarinoitaan päästään ihan vaan vittuillakseen. Voi ohittaa olankohautuksella kaikki tyynni. Juuri mikään kun ei tuossa pidä paikkaansa.

Viru-katu - Tallinnan Reeperbahn lienee övereimmäksi vedetty liioittelu, mitä olen kuunaan kuullut. Ei jaksa edes naurattaa. Mutta saahan sitä unelmoida. Prostituutio Virossa on tällä hetkellä aikalailla samalla tasolla kuin Suomessa luvulla.

Eli hyvin vähissä, heikkotasoista pääsääntöisesti ja ne muutamat hyvät mitkä on saatavilla, ovat ylihinnoitelleet itsensä pilviin. Kaduilta et käytännössä löydä juuri ketään muuta kuin tuurilla ja nekin joita löydät, ovat harvoja poikkeuksia lukuunottamatta luokattoman tasoisia. Ilmaista pillua toki saa suht helposti nykyään, joten ei kun lärvit ja Amigoon, se on aina varma nakki. Suomalaisia tosin yli puolet asiakaskunnasta, mutta pillu se on härmäläiselläkin.

Eikä tarvitse paljoa vaivaa sen eteen nähdä. Lotilahan se siellä taas asialla, aivan kuten arvelinkin Sen kaverin tyylistä ei voi erehtyä: D Miten helvetissä kukaan voi olla noin kujalla siitä, mitä ympärillä oikein tapahtuu? Kirjoitti Lotila sitten mistä tahansa, niin aina se on täyttä paskaa, alusta loppuun. Girls give false addresses and cheat you to talk longer! Tällä tai ensi viikolla olisi visiitti Tallinnaan edessä.

Olen muutamia vinkkejä aiemmin täältä saanut, joten jos joku haluaa vinkata mukavasta ja edullisesta tyypistä Tallinnassa, niin ilolla otan yksityisviestiä vastaan.

Loppuvuodesta majoituin pariksi päiväksi Viru-hotelliin. Amigossa ei ollut mitään, painotan ei yhtään mitään, mikä olisi kiinnostanut selvää, kauniisiin naisiin viehättynyttä suomaismiestä. Kaksi kohtalaisen suht siedettävän näköistä naista siellä tanssi keskenään, mutta eivät he ympärilleen katselleet. Sellaista poroa ja hirveä siellä koikkelehti. Vinkkejä, suosituksia ja yhteystietoja otetaan vastaan tähän ketjuun tai yv: Kiikarissa nuorehkoja, tasokkaita hupakoita, jotka saapuvat hotellihuoneeseeni: Jaahas, keskiviikkona pitäs kahden herrasmiehen löytää seuraa.

Olisko ehdotuksia, ei mitään runkkusalonkeja vaan joko hotelliin kutsuttavaa tai sitten joku asiallinen paikka. Voodit ja ihaat on tullut tutkittua. Joo vinkkejä kaipaan ,ketä kannattaa välttää Tallinas ,siis outcallhupakoi. Onko vinkkejä viikonlopun viettoon Tallinnassa? Ei ole tullut oltua ennen. Hyviä taloja, sivustoja, hotelli ja baarivinkkejä. Tietysti pahat on mielessä. Sivustoja löydät kelaamalla tätä ketjua.

Taloja ei enää ole - en ainakaan ole kuullut. Musabaarissa on jäljellä kaksi väsynyttä huoraa. Kadulla voi olla jotain, mutta toivottavasti piikki ei roiku käsivarresta.

Tallinnan huoraskene on väsynyttä touhua. Mites OC- sumute, teaserit? Tai oikeastaan Pärnua, koska sinne semitakuuvarmasti olisi kesällä menoa. Viittis Thaikuista asti roudata. Ei sinun toveri M. Timonen kannata Pattayalta asti sulhasta Pärnuun roudata. Siinä Pärnun uimarannan viereisellä kadulla, oliko se nyt Soi kaksi vai kuusi, on yhden puutalon alakerrassa oiva thaihieromo. Tunnnistat kyllä talon niistä ikkunassa ympäri vuoden palavista jouluvaloista.

Tosi mukavia hemmoja hieromassa kyllä siellä. Antavat ottaa paljaalla suihin. Eli OWO kuuluu hioeronnan hintaan. Ja sitä tulee muuten melkein piimäpurkillinen. Että älä sitten ala kakomaan. Enkä Suomessakaan, katsos maassa maan tavalla. Tosin joskus on flänäpäissään tsekkiä tai muuta keikkailevaa ryssänhuoraa tullu Suomessakin poljettua.

Mut nehän jo silleen kuuluu maahan tai ainakin sen sosiaaliturvaan. Niin oliko sulla jotain vinkkejä mestoista mistä noita Virosta saisi? Valitettavasti ei ole Tallinnan kokemuksia viime vuosilta. Kun Tallinnan kaupallinen seksiscene kuihtui, niin siirryin muualle. Praha on nyt minun tieni. Tsekkisihteerikköjä tuskin Tallinnasta löytyy. Helsinki on varmempi paikka. Muistelin muutama vuosi Tallinnan riemuvuosia, ja tässä pari vuotta vanha postaukseni niistä Tallinnan riemuvuosista.

Herkistyin silloin Viru valgeen äärellä muistelemaan. Täällä on varmasti läsnä myös muita sellaisia turskia jotka kävivät Tallinnassa luvun lopulla, kun kaupunki oli täynnä kaikenlaisia sauna-, kerrostalo- ja omakotitalobordelleja. Itsellä oli silloin sellainen elämänvaihe sekä yksityis- että työelämässä, että Tallinnan riemutalot tulivat tutuiksi. Yksi sellainen disko-saunaklubi tuli minulle oikein kantapaikaksi, kun sen sijainti oli niin hyvä ja ystävystyin henkilökunnan kanssa.

Paikan nimi oli Melekes ja se sijaitsi Viru hotellia vastapäätä Narvamaantien varrella. Siinä oli sellainen R-kioski jonka vierestä pääsi sisäpihalle, missä taas oli sisäänkäynti Melekesiin. Samalla sisäpihalla oli toinen paikka jonka nimi oli Tulves. Melekes oli sellainen umpivenäläinen luolamainen hieman rähjäinen klubi joka oli useammassa kerroksessa. Alakerrassa oli sellainen disko ja saunaosasto ja toinenkin panohuone.

Siellä oli myös erinomainen ruokaravintola. Tytöt tilattiin siltä baarimikolta, joka kysyi ikä ym. Siinä odotellessa ehti juoda yleensä yhden lonkeron, kunnes tytöt jo saapuivat. Esittely ja valinta suoritettiin siellä saunatilan takkahuoneessa jossa myös lemmenhetki myöhemmin sellaisella nahkasohvalla.

Ellei sitten halunnut paneskella saunassa tai suihkussa. Ehdokkaita tuli yleensä jotain kolmesta seitsemään aivan viehkeää neiua. Yleensä oli kaksi tai kolme sellaista aivan huippua joista oli vaikea valita.

Toki sai ottaa useammankin jos halusi ja luuli winchesterissä kuteja riittävän. Taksa oli muistaakseni kroonia tunnilta yhdestä tytöstä. Itse jotenkin viehätyin Melekesiin, vaikka paikka olikin hieman nuhruinen ja umpivenäläinen. Peli oli jotenkin selkeä ja toiminta aina rehellistä. Lukion lyhyestä venäjästä oli kyllä suuri hyöty. Muutama henkilökunnan miehistä muistutti kyllä ulkoiselta olemukseltaan sitä painija Karelinia, mutta ehkä juuri sen vuoksi tunsinkin oloni turvalliseksi.

Juomiin ei laitettu tyrmäystippoja eikä rahat tai tavarat hävinneet kusireissun aikana. Eivätkä tytöt vieneet koskaan mitään taskuista. Kun vetäsin joskus illalla kunnon kännit, niin aina joku henkilökunnasta kävi autolla viemässä hotelliin. Mukava oli myös se alakerran disko, jos vaan kesti sitä infernaalista musiikin jytkettä mitä kaiuttimista lähti. On ilmeisesti venäläinen tapa soittaa aina nappulat kaakkoon. Jo iltapäivällä sinne alkoi kerääntyä tavallisia venäläisiä nuoria naisia kahvittelemaan ja tapaamaan ystäviään.

Prostituoituja en diskosta koskaan löytänyt. Oli ilmeisesti talon sääntö. Muttta nämä venäläiset kauniit naiset olivat hyvin kiinnostuneita suomalaisista. Lähtivät mielellään tanssimaan ja kahville tai drinkille baarin puolelle.

Tai esittelemään Vanhaa Kaupunkia. Harmitti vietävästi kun kielitaito ei tahtonut olla aivan riittävä, koska monet näistä neidoista olivat aika ujoja ja keskustelua ei ollut niin helppo viedä eteenpäin. Yhtenä iltana sain iskettyä diskosta aivan uskomattoman kauniin ja eksoottisen kirgiisialaisen naisen.

Naisen erikoinen ja eroottinen ulkonäkö ja täydellinen vartalo on kyllä jäänyt mieleen. Olin tehdä pahan mokan, kun juotiin gintonicia ja juteltiin tanssimisen jälkeen, niin mykistyksissäni tarjosin rahaa lemmenyötä vastaan. Nainen näytti todella hämmästyneeltä ja loukkantuneelta, mutta sain jotenkin selitettyä asian parhain päin siten että hän oli ymmärtänyt väärin. Yöllä kiihkeää rakastelua ja aamulla kun silittelin ja tutkin kirgiisinaisen alapään karvoitusta, niin ihmettelin karvan tuuheutta ja karheutta.

On jäänyt sekin jotenkin mieleen. Tulves oli erilainen paikka. Siinä oli ensin aulassa jukskuur ja tympääntynyt parturi joka katseli täysillä pauhaavaa matkatelevisiota. Parturi tilasi tytöt paikalle ja parturiliikkeen takahuoneessa oli tosi hulppea saunaosasto uima-altaineen. Lonkerot piti hakea siitä R-kioskista. Melekes oli kuitenkin minulle se ykkösmesta baareineen, ravintoloineen ja diskoineen.

Tuli käytyä taksilla toki muissakin paikoissa. Muutamat omakotitalobordellit olivat tosi hienoja. Nimiä en enää muista. Onko muilla Turskilla kokemuksia näistä Tallinnan riemuvuosista, jotka päättyivät kun Viro liittyi Euroopan Unioniin ja siivosi prostituutiota. Se oli varmasti ihan järkevää tallinnalaisten itsensäkkin kannalta, koska eihän se ole mukavaa kun koko kaupunki on yhtä bordellia ja ainoat turistit ovat sitten seksituristit.

Huoratkin yleensä löytyy tai ne löytää mut. Siinä sivussa menisi muutema purkki sitä OC- sumutettakin, kun niillä Suomessa kysyntää kovastikkin olisi.

Ei viittis kuitenkaan mitään Rexonaa Suomeen tuoda. Noita on aina kiva lukea, varsinkin kännissä. Suomikaan ei vielä silloin kuulunut euroon, eli se tuntitaksa oli vaikka saunabaari Melekesissä kr eli markkaa. Eli onko se jotain 40 euroa nykyrahassa. Tosi halpaaahan se lysti oli ja venäläiset naiset hyvin kauniita. Harvemmin kyllä törmäsin näissä ympyröissä virolaisiin naisiin, mutta kyllä heitäkin toki oli. Ja viehättäviä ja kauniita ihmisiä hekin.

Siitä vaatimattomastakin venäjänkielen taidostani oli minulle kyllä suuri apu, sillä venäläiset naiset eivät puhuneet juuri muuta kuin venäjää. Olihan se tietenkin mukavampi saunoa ja lemmiskellä takkatulen loimussa, kun pystyi edes vähän kommunikoimaankin.

Noilla kartonki rahoilla Timonen heitti ekan reissun Thaimaahan. Ja sille tielle jäi. Olisko vinkkejä mestoista mitkä myy OC- sumuttumia Virossa? Ei muita tarinoita mun postaukseen, kiitos. Mutta towerit,missä on Tallinnan weteraani ja tietäjä Jake99?. Kärähti meinaan siitä, että tarinat oli suomennettu sieltä. Tuskin siitä oli suurta vahinkoa, että foorumin tarinoita suomennettiin. Foorumista voi haarukoida, että Tallinnassa on ehkä kymmenkunta ammatinharjoittajaa, joista voi olla jotakin iloa.

Osa näistä on vielä iha: Kotiuduin tänään Tallinnasta ja täytyy kyllä todetta, että Tallinna ei ole enää pitkään aikaan ollut hyvä paikka hupakoida. Tästä eteenpäin matkat suuntautuvat Venäjä, Tsekki, Unkari -akselille, mikäli matkan tarkoitus on hupakoida. Netistä ei jaksanu tälläkertaa etsiä ketään, vaan havainnot perustuvat kadulla nähtyyn: Vanhan kaupungin ja Muusikan kulma: Itse en ole käynyt Tallinnassa vuosiin tarkoitus oli lähteä kesällä hupakointireissulle, mutta onko tosissaan niin että paikka on kuihtunut?

Ja mistä tämä kuihtuminen johtuu? Käytiin poikaitten kanssa tammikuun lopussa visiitillä Viruhotellin baarissa ainakin kolme oviensuussa kytiksellä ja lavalla muutama Kysyttiin kaverin kanssa taksikuskilta tarjontaa.

Kertoi nettisivun, mistä löytyy. No, hupakkohan sieltä löyty, suostui hoitamaan molemmat samalla kertaa.

Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Etusivu » Keskustelut » Ajankohtaista » Tallinnan yökerhot. Hei tallinnan tuntijat, suositelkaahan teidän lemppari yökerhoja sieltä: Club hollywood tai club venus?

Ei haittaa vaikka olis teinimesta! Mitä enemmän porukkaa sen parempi: D hintatasolle ei niin väliä, kunhan on hyvä meno! Musiikillakaan ei niin väliä, kunhan on tanssittavaa: Club Hollywood on just sellanen missä ainakin viikonloppusin on paljon porukkaa ja just sellasta 'teinimenoa': D sisäänpääsy ja juomat tosin kalliimpia kuin muualla. Iso tanssilattia löytyy myös. Venuksessa en oo ikinä käyny vaikka asun täällä. Ja yökerhoihin kannattaa mennä joskus 1 aikaan.

Kannattaa tsekata suur-karjan ns bilekatu baarit myös, niissä yleensä mun mielestä hauska meno. Yllättävä ja erilainen asia oli se että siellä oli vähäpukeisia tanssityttöjä lavalla: D Siellä myös joku mies yritti väkisin suudella vaikka ilmoitin olevani paikalla poikaystäväni kanssa joka oli silloin eri osiossa baaria. Edit hups ei ollutkaan suosittelu vaan kokemuskertomus: Viinanhaku reissuilla kannattaa varmaan harkita poikkeamista hupakoissa Tallinnassa, jos maissa on aikaa vähintään jotain 3 tuntia.

Kuitenkin jos pillun saanti kauniilta mallin näköisiltä naisilta edullisesti on tärkein asia, niin suosittelen lentämään Saksaan. Siellä tuo on niin helppoa Menet vain oikeille klubeille lompakon kanssa ja loput sujuu kuin itsestään. Kaiken lisäksi siellä on lähes kaikki paljon isompaa, hienompaa ja edullisempaa kuin Suomessa.

Lentomatkustaminen on muutenkin mukavin vaihtoehto. Ai täs on näitä hyviä biisejä https: Tallinna on valitettavasti parhaat päivänsä nähnyt tässä suhteessa jo kauan sitten eikä se tule enää palaamaan. Harmillista sinänsä, koska Tallinnaan oli aina mukava reissata rennosti laivalla raikkaasta meri-ilmasta nauttien.

Yksi asia, joka järkytti minut pahoin oli legendaarisen Lasso baarin surkea nykytaso. Outo muutenkin tuo Tallinnan tissibaariskene. Alan mestoja on syntynyt niin kuin sieniä sateella varsinkin vanhaan kaupunkiin mutta mikä on niiden bisnesidea? Käykö niissä oikeasti asiakkaita? Olen ehdottanut tätä Todellisen Tallinnan -päiselle toimitukselle blogiaiheeksi jo useampaan kertaan. Toivottavasti sellainen vielä tullaan näkemään. Lasso on todella ankea paikka nykyään.

Muistan joku 10 vuotta sitten se oli Tallinnan huippumesta. Onkohan se tyttöjen mielestäkään kannattavaa olla 10 tuntia töissä jos siitä saa tippien kanssa joku 30 ilta.

Joskus kerran viikossa hiukan paremmin. Niiden bisnes perustuu varmaan johonkin ihan muuhun kuin rehelliseen toimintaan. Siis minä joka olen ensimmäiset askeleeni Tallinnan yöhön ottanut Breznevin aikoihin puhumattakoon Gorbatshovin ajoista ja nyt olen menossa sinne, joo lue edellisiä viestejä äläkä kysele tyhmiä.

Helsingissä yö euroa. Tunnin ajoissa tosin todella pieni. Hienoa, saiskohan yhteystietoja näistä kiitos: Tytöt, jotka haluavat olla tekemisissä kanssasi, vastaavat.

Kaikki tarvittava informaatio löytyy. D aloita sivun 3 linkeistä, jos et löydä sittenkään yhteystietoja niin katso uudestaan. Ihanko oikeasti turskat kuvittelee, että hupakko lähtee yöksi sen pohjalta, että minä tai joku muu annan numeron. Noihin yön yli keikkoihin tarvitaan vähän enemmän kuin joltain tuntemattomalta nettituttavuudelta saatu puhelinnumero. Tämä ketju on täynnä yhteystietoja ja ennen kaikkea linkkejä nettisivustoihin.

Olkaa aktiivisia älkääkä kuvitelko, että joku muu tekee työn puolestanne. Passiivista miestä kutsutaan runkkariksi. Toki käänteisessä, mikä voi joillekin tuottaa ongelmia.

Tosin säädöistä saa niin, että uusin viesti on ensimmäisenä jos säätämisestä pitää. Kävin Ksenijan luona Lasnamäessä kylässä. Vedin edestä ja takaa, vähän sivuttainkin. Suikkari oli turhan kevyttä, ratsastus oli hyvää. Ilmoittaa iäksi 31, voi olla pari vuotta pyöristetty. Hänellä on jonkin verran pyöreyttä, joten laiheliinia etsivät hakeutukoon muualle.

Rinnat luomu C, nännit mukavasti sormilla hierottaviksi. Lysti maksoi 40 egeä. Ksenija oli yksin kotona. Suihkuttelu onnistui pyyheliinan kera. Käyn ehkä uudestaankin, jos on painetta. Ei ollut omat kuvat Isabellalla. Tere Onkohan kyseessä sama nainen ilmoitteli muutamia vuosia sitten samalla kuvalla ja puhui hyvää Suomea paikka lähellä Tallinnan elokuvateatteria Pärnu mnt varrella? Täällä meno on hyvää ja homma toimii nyt lähdetään tutustumaan Öllesummerin tarjontaan onko meno sama kuin edellisinäkin vuosina: Olisko kellään kokemuksia litsid.

Suomalaiset ostavat seksiä alaikäisiltä Tallinnassa Sunnuntai 5. Kontakti tapahtuu netissä, sitten tavataan Tallinnassa. Suomalaiset ostavat neljänneksen kaikesta Tallinnassa myydystä seksistä. Useat seksiä myyvät ovat alaikäisiä. Netistä on tänä päivänä jopa vaikea löytää vuotiasta huoraa.

Varsinaisilla huorasivuistoilla, joista suomalaiset ostaa, on pääosa yli vuotiaita. Tietyillä sivuilla on nuorempia, mutta ne myyvät pääasiassa paikallisille.

Ulkomaalaiset eivät juurikaan kelpaa asiakkaiksi. Tämä jo pelkästään sen takia, että tytöt eivät osaa englantia. Lisäksi tytöillä on tiukat ikäkriteerit asiakkaille.

Niin tiukat, että minä en edes yritä. Toimittaja ei tunne pätkääkään Tallinnan huoraskeneä. On lähtenyt tekemään juttua omien ennakkoluulojensa ja vanhan maineen perusteella. Tuohon masentuneisuus-tutkimukseen en ota kantaa kun en tiedä mistä on kyse. Epäilen, että tutkittu katuprostituoituja, joista iso osa osa narkkareita. Tuolta löytyy kaikki viron kontakti sivut yhdestä linkistä: Olisikos täältä hyviä vinkkejä tarjolla lähiaikojen tilanteesta Pärnüssa?

Vinkkejä Tallinnan ressua varten? Huomenna olisi lähtö työreissulle ja siinä sivussa hieman vapaa-aikaa hupakoiden parissa. Alle 30v ja hoikka kriteerinä, englanin taipuminen suotavaa. Budjettina ~e kerta, muutamaa tyttöä ajattelin tavata. Numeroita otetaan vastaan myös yksityisviesteillä. Mamba on markkinajohtaja Venäjällä. Virossa sirllä on venäläistaustaiset. Juttelin yhden tytön kanssa tästä. Hänen mukaan se oli kova juttu kymmenen vuotta sitten.

Nyt jos siellä roikkuu niin kertoo joko iästä tai epätoivoisuudesta. Tässä yksi joka testattu aikaisemmin silloin ei ollut mitenkään huono tapaus mutta tietäähän nuo naiset ja on omilla kuvilla tai ainakin hyvin lähellä niitä. Only outcall-visiting to the hotels or apartments. Olen ensi viikolla pyörähtämässä pikaisesti Tallinnassa.

Onko toiveita mahdollista toteuttaa, vai kannattaako kulli hoidatuttaa esim. Mielipiteitänne ja vinkkejänne arvostaen jo etukäteen. Saa heittää privalla, jos ei muuten kehtaa. Tallinnassa on yhä edelleen kauniita antavaisia naisia, mutta pikahommat on siellä yleensä joko Gorban aikaisten tai narkkien hallussa. No loppulomasta pidempi reissu ja katsomaan mitä tinderistä löytyy lahden eteläpuolella. Kunhan vain muistaa, että Virossa naiset ovat naisia. Heidän tehtävänsä on viihdyttää miehiä edellyttäen, että mies on sitä ennen tehnyt miehen tehtävät.

Joku muu pitää maata sovinismin linnakkeena. Olisko jollain herroista kokemusta Andrasta, joka ilmoittelee voodissa: I am beautiful, slim, blond girl. I make erotic massage, blowjob, sex. Outcall and incall Vois olla kokeilemisen arvoinen JOS kuva on aito. Jotenkin veikkaan, että tuollaista tyttöä et tule tapaamaan ikinä.

Katsos perhanaa, en huomannutkaan moista numerojuttua. En olis kyselly, jos olisin ollut tarkkaavainen.

Hakussessa joku alle 25v hyväkroppanen nainen. Laita yv minulle keneen kannattaa ottaa yhteyttä: Onko kukaan vuokrannut tuon kohutun airbnb: Toisin sanoen useimmiten ei ongelmia. Homma on käytössä lähes kaikkialla maailmassa. Tallinna ei ole poikkeus. Itse olen ainakin Helsingissä siirtynyt käyttämään pelkästään tota uberPop palvelua, puolet halvempi hinta tavalliseen taksiin, samassa ajassa perillä, ei mitään järkeä ajaa tavallisella taksilla.

Tuli nyt kokeiltua Tallinnassakin tota uberpop taksia. Naurattavan halvalla pääsi pisteestä a pisteeseen b. Iltapäivää Herrat ja Neidit! Mulla olis sellanen tilanne, että tarvittaisiin polttareihin strippari Vuokrakämppään Tallinnassa. Muutamille neideille olen laittanut jo viestiä ja muita palveluita tuntuu kyllä löytyvän, mutta porukalle strippaaminen vaikuttaisi olevan monelle probleema.

Kysynkin nyt jos täältä joltain löytyisi yhteystietoja mistä lähteä kyselemään moista palvelua ; Kiitos jo etukäteen!

Tallinnassa on ilmeisesti meneillään hässäkkä, jossa Virgin club -hierontapaikka suljettiin ja tuomioitakin jaeltiin. Tietääkö kukaan, miten tämä vaikuttaa Tallinnan muihin hierontapaikkoihin? Olen käynyt viime vuosina monesti Salong Poikkeaisin mielellään sinne vielä jatkossakin. Entä sitten muut paikat? Eihän kaikkia voida sulkea? Eroottinen hieronta on melko harmitonta huvia ja ihmeellistä, että siitäkin on saatu aikaan tällainen soppa. Tumputtaminen ei ole ollut prostituutiota tähän asti.

Jos tumputtamo, katsotaan bordelliksi. Kukaan ei tiedä miten tämä vaikuttaa muihin. Tallinnassa taitaa saada nykyään helpommin suomalaista pillua ihan ilmaiseksi, kuin virolaista maksamalla. Näin ainakin omien viimeaikaisten kokemuksien mukaan.

On meillä kyllä ihmeellinen kansa, en ole koskaan törmännyt yhtä kevytkenkäisiin naisiin missään päin maapalloa, kuin suomalaisiin. Hyvähän se on toisaalta, jos haluaa vaan naida.

Mutta mustasukkainen ei ole hyvä olla, jos suomalaisen naisen kanssa parisuhteeseen alkaa: Tallinnaan olen menossa syyskuun alkupuolella, olisko kellään mitään vinkkiä, että mitä kautta sitä saisi parhaan hupakko kokemuksen kun ihan noviisi olen siellä päin tarpeiden toimittamisessa?

Paras on suhteellista mutta erikoisinta käsittelyä saat http: Kiltit pojat kokeilee tätäkin: Jeps, erään hieromon mukavalta tyttöseltä sain varmistuksen tähän. Eli laittomaksi meni lain tulkinnan mukaan kaikki tämmöinen erityisen mukava hieronta. Paha sanoa miten tulee vaikuttamaan pitkässä juoksussa mutta ainakin lempipaikkani Salong on laittanut ovet kiinni toistaiseksi.

Ei ole kyseisen paikan body-to-body-hieronnan voittanutta vielä löytynyt. Fool me once, shame on me, fool me twice. Muutama olut kun on alla, niin tuu numeroo oikee katsottua mihin soittaa. Ehkä tuosta ois pitäny jotain tajuta?

Soitto näihin numeroihin on 31e laaki, ihan sama kestääkö 1sekunnin vai 5minuuttia. Tämän pitäisi jo laittaa hälyytyskello soimaan. Tuskin olet ainoa, jolle on käynyt noin. Joo emt, emmä täs mitää whinee yritä tehdä, kunhan toin asian muiden tietoisuuteen: Hauskintahan tossa on se, että tuli muutama tekstari myös lähetettyä, mutta sen hinta on 0.

Baltiassa on tosiaan viime vuosina kääntynyt meno ihan päälaelleen. Ennen panomiesten paratiisina suurinpiirtein tunnettu alue on nyt rutikuivaa territoriota, jossa kohta kielletään varmaan paneminen kokonaan, tapahtui se sitten rahaa vastaan tahi ilman. Muutenkin ihan ihme sääntöjä kehittelevät koko ajan, joissa ei ole järjen hiventäkään mukana.

Kait se on sitten sitä neukkuaikaan reagointia, tavalla tai toisella? No, jos tästä jotain hyvää lähtisi miettimään, niin veikkaanpa että tuolta alkaa ennen pitkää tulemaan suorastaan vyörynä näitä naisia tänne lahden yli jotka osaavat haistaa rahan. Ja mikäs sen kätevämpää, kun ei tarvi itse lähteä reissuun asti: Vaikka tuolla Baltiassa tällä hetkellä vielä onkin ylenmääräisesti typerää ylimielisyyttä ilmassa, niin karut taloudelliset realiteetit tulee heitäkin lyömään vasten kasvoille ja lujaa, jolloin sitä kalleinta aarretta on lähdettävä raottamaan.

Kuvankauniit naiset eivät tuolta alueelta lopu, joten tässä tulee vielä kissanpäivät eteen kohtapuoliin, pojat! Tuli tuossa Ratea kokeiltua paikallisten irc galleria tjsp löysin parikin mimmiä jotka etsii sponssoria. Kävin molempia tapaamassa ja toinen oli joku ryssänarkkari ja toinen taas Eestiläinen opiskelija melko varmasti v Sopusuhtainen, vähän ujohko, puhuu vähän Suomea ja tekee ainoastaan vaan h hommia ja niistä veloittaa e.

Ihan kiva mimmi, vähän niinkuin Ladycherry mutta Eestiläinen versio. En viitsinyt laittaa Suoraan numeroa jottei google löydä. Olkaa kilttejä koska lupasin järkätä mukavia Suomalaisia herrasmiehiä sponssoreiksi: Tämä Klaus Kinkyn ennustus näyttää pitävän paikkansa, koska Eestiläisiä on jo ilmoittemassa Oulun seudulla paljonkin. Harvoin on antaa selkeää suositusta tai vinkkiä noista Viron tyttösistä, mutta loppukesästä eräs Kristi tai Krista?

Teki tuolloin vain outcallia, eli hotellihuoneessa hommat sujuivat mallikkaasti. Pirteä, energinen ja iloinen pakkaus. Jopa siinä määrin, että meikäläinen, joka on tottunut lahden eteläpuolella lähinnä pelkkään kyyniseen panemiseen, tuli aseista riisutuksi se yksi sapeli kyllä toimi tuon tytön kanssa, oli se vaan sen verta mukava kokemus. Ei vilkuillut kelloa, vaikka olin varautunutkin siihen "pool tund yks korda, yks tund kaks korda", yhdessä suihkussa sitten jälkeen päin ja tyttö jutteli aika avoimesti tulevaisuuden suunnitelmistaan eikä tuntunut olevan kiirettä mihinkään Englannintaito kiitettävä, kertoi humoristisesti keräävänsä matkakassaa lähteäkseen pois maasta ja mikäli oikein ymmärsin, toimi myös osa-aikaisena stripparina.

Mikäli hommia vielä tekee sanoi tosin että tämä on vain ohimenevä vaihe niin kaikille meitille soomiporoille ja hyvinkäyttäytyville siinä on piristystä reissuun. Kannattaa olla herrasmies ja jos flaksi käy, sponssata eteenpäin pyrkivää tyttöä.

Kun viime reissulla syyskuussa yritin soittaa, numero oli kiinni. Löytyi kyllä niitä muitakin, ja runsainkin mitoin mutta kotio tultua ei voinut juuri muulla lohduttautua että tulihan käydyksi ja tehdyksi vaikka taskussa se "henkinen ja tyhjä köyhäintodistus". Moikka Banana, reissu mullakin Tallinnaan ensi kuussa.

Laittaisitko mulekin vinkkejä sinne? Tanks etukäteen, Mika Yritin kirjoittaa sulle yksityisviestin tätä kautta mutta et ole aktivoinut sitä täältä että voisin sen tehdä. Aktivoi että voit vastaanottaa yksityisviestejä niin kerron sulle jotain henkilökohtaista josta luulen että pidät. Myös latvialaisia on alkanut pulpahtelemaan yhä tiheämmin: Näin se vaan menee, naiset kyllä loppujen lopuksi ovat kuin luotuja kauppaamaan sitä kalleintaan, pikkurahastakin, kunhan vaan olosuhteet ovat ympärillä siihen suotuisat.

Baltian tilanne toimii hyvänä esimerkkinä siitä, ettei köyhyys suoraan korreloi prostituution kanssa, vaan sen kukoistamiseen on olemassa ihan muut syyt.

Toki se toimii yhtenä lisäbuusterina, mutta ei suinkaan selitä ilmiötä. Perimmäinen syy prostituutioon on se, että naiset nyt vaan yksinkertaisesti harrastavat mielellään seksiä mitä moninaisimpien miesten kanssa, eikä se heille ole mikään kummoinen asia. Toisin kuin miehille, jotka pirut menevät aina rakastumaan vastakkaiseen sukupuoleen ja sotkevat pääkoppansa ja elämänsä sillä sitten. Ja jos tällaisesta mukavasta harrastuksesta on mahdollista saada vielä mukavasti fyrkkaa, niin aina parempi.

Mutta tosiaan, sen verran Baltian seutua kolunneena voin sanoa, että huorapotentiaali siellä on valtava. Voisi melkein sanoa, että jokaikinen sieltä kotoisin oleva nainen on pohjimmiltaan huora. Mutta niinhän ne ovat kaikkialla muuallakin. Tuollapäin ne vaan ovat tavanomaista vielä koreampia ulkoisesti. Ainoana esteenä enää toiminnan räjähtämiselle käsiin näin meidän kannalta positiivisella tavalla on vain se ikävä perhekeskeinen kulttuuri, ts.

Mutta se on varmaa, että kun kissa lähtee tuvasta, niin hiiret hyppivät ripaskaa pöydällä. Nainen kun on nainen vaikka voissa paistaisi. Nyt vaan tarkkana, että hinnat pysyvät kurissa kun niitä alkaa tänne valumaan. Jokainen yli satasen Baltialaiselle huoralle heittävä härmäläinen tulisi laittaa välittömästi jalkapuuhun ja määräämättömäksi ajaksi panokieltoon ja uudelleenkoulutusleirille.

Älkää saatana nyt tyrikö tätä hommaa! Kuvan henkilöllä ei ole aiheen kanssa mitään tekemistä. Silloin myös Baltian maat vapautuivat ja etenkin Virosta siirtyi Suomeen töihin myös prostituoituja. Prostituution lisääntyminen tai ainakin näkyvämmäksi muuttuminen alkoi näkyä myös Tallinnan katukuvassa.

Tallinnassa ei ole koskaan ollut suurisuuntaista katuprostituutiota, vaan seksikauppaa on käyty bordelleissa ja yökerhoissa. Erityisen suuria bordelleja Tallinnassa ei tiettävästi ole enää, mutta pieniä asuntobordelleja on kymmenittäin.

Suosituin kauppapaikka on internet. Prostituutio on Virossakin sinänsä laillista, mutta sutenööraus, eli paritus, on kielletty. Tallinnassa on ollut tapauksia, joissa taksikuskeja on syytetty parituksesta heidän vietyään asiakkaitaan bordelleihin. Asiakkaiden joukossa on ollut myös suomalaisia. Tallinnassa suomalainen voi törmätä prostituoituihin, ilotyttöihin, nykyään näissä paikoissa: Mitä suositumpi yökerho ja mitä keski-ikäisempi asiakaskunta, sitä varmemmin paikalla pörrää myös ilolintuja, etenkin viikonloppuiltaisin.

Hotelli Virun yökerho on tässäkin suhteessa vilkkain, sillä se on Tallinnan suosituin. Strip-tease-yökerhoissa harvemmin harjoitetaan prostituutiota, mutta osa tanssijoista saattaa olla halukkaita sopimaan treffejä työajan jälkeen. Virulla on viikonloppuiltaisin ja —öisin — ja usein päiväaikaankin - aina prostituoituja, jotka tarjoavat aktiivisesti palveluksiaan etenkin ulkomaalaisille miehille.

Sauna-baarit ovat tallinnalainen erikoisuus. Niitä on yllättävän paljon aivan keskustassakin ja ne ovat usein auki yötäpäivää. Jos ei tyttöjä ole paikalla, heitä soitetaan paikalle.

Jotkut sauna-baarit myös tarjoavat huoneita tuntiveloituksella. Mistäköhän moinen juttu on peräisin? Haiskahtaa taas Sami Lotilan paskanjauhamiselta. Se kaveri elää ihan omissa harhoissaan, tai sitten kehittelee noita kummallisia tarinoitaan päästään ihan vaan vittuillakseen. Voi ohittaa olankohautuksella kaikki tyynni. Juuri mikään kun ei tuossa pidä paikkaansa.

Viru-katu - Tallinnan Reeperbahn lienee övereimmäksi vedetty liioittelu, mitä olen kuunaan kuullut. Ei jaksa edes naurattaa. Mutta saahan sitä unelmoida. Prostituutio Virossa on tällä hetkellä aikalailla samalla tasolla kuin Suomessa luvulla. Eli hyvin vähissä, heikkotasoista pääsääntöisesti ja ne muutamat hyvät mitkä on saatavilla, ovat ylihinnoitelleet itsensä pilviin.

Kaduilta et käytännössä löydä juuri ketään muuta kuin tuurilla ja nekin joita löydät, ovat harvoja poikkeuksia lukuunottamatta luokattoman tasoisia. Ilmaista pillua toki saa suht helposti nykyään, joten ei kun lärvit ja Amigoon, se on aina varma nakki. Suomalaisia tosin yli puolet asiakaskunnasta, mutta pillu se on härmäläiselläkin. Eikä tarvitse paljoa vaivaa sen eteen nähdä. Lotilahan se siellä taas asialla, aivan kuten arvelinkin Sen kaverin tyylistä ei voi erehtyä: D Miten helvetissä kukaan voi olla noin kujalla siitä, mitä ympärillä oikein tapahtuu?

Kirjoitti Lotila sitten mistä tahansa, niin aina se on täyttä paskaa, alusta loppuun. Girls give false addresses and cheat you to talk longer! Tällä tai ensi viikolla olisi visiitti Tallinnaan edessä.

Olen muutamia vinkkejä aiemmin täältä saanut, joten jos joku haluaa vinkata mukavasta ja edullisesta tyypistä Tallinnassa, niin ilolla otan yksityisviestiä vastaan. Loppuvuodesta majoituin pariksi päiväksi Viru-hotelliin. Amigossa ei ollut mitään, painotan ei yhtään mitään, mikä olisi kiinnostanut selvää, kauniisiin naisiin viehättynyttä suomaismiestä.

Kaksi kohtalaisen suht siedettävän näköistä naista siellä tanssi keskenään, mutta eivät he ympärilleen katselleet. Sellaista poroa ja hirveä siellä koikkelehti. Vinkkejä, suosituksia ja yhteystietoja otetaan vastaan tähän ketjuun tai yv: Kiikarissa nuorehkoja, tasokkaita hupakoita, jotka saapuvat hotellihuoneeseeni: Jaahas, keskiviikkona pitäs kahden herrasmiehen löytää seuraa.

Olisko ehdotuksia, ei mitään runkkusalonkeja vaan joko hotelliin kutsuttavaa tai sitten joku asiallinen paikka. Voodit ja ihaat on tullut tutkittua. Joo vinkkejä kaipaan ,ketä kannattaa välttää Tallinas ,siis outcallhupakoi. Onko vinkkejä viikonlopun viettoon Tallinnassa?

Ei ole tullut oltua ennen. Hyviä taloja, sivustoja, hotelli ja baarivinkkejä. Tietysti pahat on mielessä. Sivustoja löydät kelaamalla tätä ketjua. Taloja ei enää ole - en ainakaan ole kuullut. Musabaarissa on jäljellä kaksi väsynyttä huoraa. Kadulla voi olla jotain, mutta toivottavasti piikki ei roiku käsivarresta.

Tallinnan huoraskene on väsynyttä touhua. Mites OC- sumute, teaserit? Tai oikeastaan Pärnua, koska sinne semitakuuvarmasti olisi kesällä menoa. Viittis Thaikuista asti roudata. Ei sinun toveri M. Timonen kannata Pattayalta asti sulhasta Pärnuun roudata. Siinä Pärnun uimarannan viereisellä kadulla, oliko se nyt Soi kaksi vai kuusi, on yhden puutalon alakerrassa oiva thaihieromo.

Tunnnistat kyllä talon niistä ikkunassa ympäri vuoden palavista jouluvaloista. Tosi mukavia hemmoja hieromassa kyllä siellä. Antavat ottaa paljaalla suihin. Eli OWO kuuluu hioeronnan hintaan. Ja sitä tulee muuten melkein piimäpurkillinen. Että älä sitten ala kakomaan. Enkä Suomessakaan, katsos maassa maan tavalla.

Tosin joskus on flänäpäissään tsekkiä tai muuta keikkailevaa ryssänhuoraa tullu Suomessakin poljettua. Mut nehän jo silleen kuuluu maahan tai ainakin sen sosiaaliturvaan. Niin oliko sulla jotain vinkkejä mestoista mistä noita Virosta saisi? Valitettavasti ei ole Tallinnan kokemuksia viime vuosilta.

Kun Tallinnan kaupallinen seksiscene kuihtui, niin siirryin muualle. Praha on nyt minun tieni. Tsekkisihteerikköjä tuskin Tallinnasta löytyy. Helsinki on varmempi paikka. Muistelin muutama vuosi Tallinnan riemuvuosia, ja tässä pari vuotta vanha postaukseni niistä Tallinnan riemuvuosista. Herkistyin silloin Viru valgeen äärellä muistelemaan.

Täällä on varmasti läsnä myös muita sellaisia turskia jotka kävivät Tallinnassa luvun lopulla, kun kaupunki oli täynnä kaikenlaisia sauna-, kerrostalo- ja omakotitalobordelleja.

Itsellä oli silloin sellainen elämänvaihe sekä yksityis- että työelämässä, että Tallinnan riemutalot tulivat tutuiksi. Yksi sellainen disko-saunaklubi tuli minulle oikein kantapaikaksi, kun sen sijainti oli niin hyvä ja ystävystyin henkilökunnan kanssa.

Paikan nimi oli Melekes ja se sijaitsi Viru hotellia vastapäätä Narvamaantien varrella. Siinä oli sellainen R-kioski jonka vierestä pääsi sisäpihalle, missä taas oli sisäänkäynti Melekesiin. Samalla sisäpihalla oli toinen paikka jonka nimi oli Tulves. Melekes oli sellainen umpivenäläinen luolamainen hieman rähjäinen klubi joka oli useammassa kerroksessa.

Alakerrassa oli sellainen disko ja saunaosasto ja toinenkin panohuone. Siellä oli myös erinomainen ruokaravintola. Tytöt tilattiin siltä baarimikolta, joka kysyi ikä ym. Siinä odotellessa ehti juoda yleensä yhden lonkeron, kunnes tytöt jo saapuivat. Esittely ja valinta suoritettiin siellä saunatilan takkahuoneessa jossa myös lemmenhetki myöhemmin sellaisella nahkasohvalla.

Ellei sitten halunnut paneskella saunassa tai suihkussa. Ehdokkaita tuli yleensä jotain kolmesta seitsemään aivan viehkeää neiua. Yleensä oli kaksi tai kolme sellaista aivan huippua joista oli vaikea valita. Toki sai ottaa useammankin jos halusi ja luuli winchesterissä kuteja riittävän. Taksa oli muistaakseni kroonia tunnilta yhdestä tytöstä. Itse jotenkin viehätyin Melekesiin, vaikka paikka olikin hieman nuhruinen ja umpivenäläinen. Peli oli jotenkin selkeä ja toiminta aina rehellistä.

Lukion lyhyestä venäjästä oli kyllä suuri hyöty. Muutama henkilökunnan miehistä muistutti kyllä ulkoiselta olemukseltaan sitä painija Karelinia, mutta ehkä juuri sen vuoksi tunsinkin oloni turvalliseksi.

Juomiin ei laitettu tyrmäystippoja eikä rahat tai tavarat hävinneet kusireissun aikana. Eivätkä tytöt vieneet koskaan mitään taskuista. Kun vetäsin joskus illalla kunnon kännit, niin aina joku henkilökunnasta kävi autolla viemässä hotelliin.

Mukava oli myös se alakerran disko, jos vaan kesti sitä infernaalista musiikin jytkettä mitä kaiuttimista lähti. On ilmeisesti venäläinen tapa soittaa aina nappulat kaakkoon. Jo iltapäivällä sinne alkoi kerääntyä tavallisia venäläisiä nuoria naisia kahvittelemaan ja tapaamaan ystäviään. Prostituoituja en diskosta koskaan löytänyt. Oli ilmeisesti talon sääntö. Muttta nämä venäläiset kauniit naiset olivat hyvin kiinnostuneita suomalaisista.

Lähtivät mielellään tanssimaan ja kahville tai drinkille baarin puolelle. Tai esittelemään Vanhaa Kaupunkia. Harmitti vietävästi kun kielitaito ei tahtonut olla aivan riittävä, koska monet näistä neidoista olivat aika ujoja ja keskustelua ei ollut niin helppo viedä eteenpäin.

Yhtenä iltana sain iskettyä diskosta aivan uskomattoman kauniin ja eksoottisen kirgiisialaisen naisen. Naisen erikoinen ja eroottinen ulkonäkö ja täydellinen vartalo on kyllä jäänyt mieleen. Olin tehdä pahan mokan, kun juotiin gintonicia ja juteltiin tanssimisen jälkeen, niin mykistyksissäni tarjosin rahaa lemmenyötä vastaan.

Nainen näytti todella hämmästyneeltä ja loukkantuneelta, mutta sain jotenkin selitettyä asian parhain päin siten että hän oli ymmärtänyt väärin. Yöllä kiihkeää rakastelua ja aamulla kun silittelin ja tutkin kirgiisinaisen alapään karvoitusta, niin ihmettelin karvan tuuheutta ja karheutta.

On jäänyt sekin jotenkin mieleen. Tulves oli erilainen paikka. Siinä oli ensin aulassa jukskuur ja tympääntynyt parturi joka katseli täysillä pauhaavaa matkatelevisiota. Parturi tilasi tytöt paikalle ja parturiliikkeen takahuoneessa oli tosi hulppea saunaosasto uima-altaineen.

Lonkerot piti hakea siitä R-kioskista. Melekes oli kuitenkin minulle se ykkösmesta baareineen, ravintoloineen ja diskoineen. Tuli käytyä taksilla toki muissakin paikoissa. Muutamat omakotitalobordellit olivat tosi hienoja. Nimiä en enää muista. Onko muilla Turskilla kokemuksia näistä Tallinnan riemuvuosista, jotka päättyivät kun Viro liittyi Euroopan Unioniin ja siivosi prostituutiota. Se oli varmasti ihan järkevää tallinnalaisten itsensäkkin kannalta, koska eihän se ole mukavaa kun koko kaupunki on yhtä bordellia ja ainoat turistit ovat sitten seksituristit.

Huoratkin yleensä löytyy tai ne löytää mut. Siinä sivussa menisi muutema purkki sitä OC- sumutettakin, kun niillä Suomessa kysyntää kovastikkin olisi. Ei viittis kuitenkaan mitään Rexonaa Suomeen tuoda. Noita on aina kiva lukea, varsinkin kännissä. Suomikaan ei vielä silloin kuulunut euroon, eli se tuntitaksa oli vaikka saunabaari Melekesissä kr eli markkaa. Eli onko se jotain 40 euroa nykyrahassa. Tosi halpaaahan se lysti oli ja venäläiset naiset hyvin kauniita.

Harvemmin kyllä törmäsin näissä ympyröissä virolaisiin naisiin, mutta kyllä heitäkin toki oli. Ja viehättäviä ja kauniita ihmisiä hekin. Siitä vaatimattomastakin venäjänkielen taidostani oli minulle kyllä suuri apu, sillä venäläiset naiset eivät puhuneet juuri muuta kuin venäjää. Olihan se tietenkin mukavampi saunoa ja lemmiskellä takkatulen loimussa, kun pystyi edes vähän kommunikoimaankin.

Noilla kartonki rahoilla Timonen heitti ekan reissun Thaimaahan. Ja sille tielle jäi. Olisko vinkkejä mestoista mitkä myy OC- sumuttumia Virossa? Ei muita tarinoita mun postaukseen, kiitos.

Mutta towerit,missä on Tallinnan weteraani ja tietäjä Jake99?. Kärähti meinaan siitä, että tarinat oli suomennettu sieltä. Tuskin siitä oli suurta vahinkoa, että foorumin tarinoita suomennettiin. Foorumista voi haarukoida, että Tallinnassa on ehkä kymmenkunta ammatinharjoittajaa, joista voi olla jotakin iloa. Osa näistä on vielä iha: Kotiuduin tänään Tallinnasta ja täytyy kyllä todetta, että Tallinna ei ole enää pitkään aikaan ollut hyvä paikka hupakoida. Tästä eteenpäin matkat suuntautuvat Venäjä, Tsekki, Unkari -akselille, mikäli matkan tarkoitus on hupakoida.

Netistä ei jaksanu tälläkertaa etsiä ketään, vaan havainnot perustuvat kadulla nähtyyn: Vanhan kaupungin ja Muusikan kulma: Itse en ole käynyt Tallinnassa vuosiin tarkoitus oli lähteä kesällä hupakointireissulle, mutta onko tosissaan niin että paikka on kuihtunut?

Ja mistä tämä kuihtuminen johtuu? Käytiin poikaitten kanssa tammikuun lopussa visiitillä Viruhotellin baarissa ainakin kolme oviensuussa kytiksellä ja lavalla muutama Kysyttiin kaverin kanssa taksikuskilta tarjontaa. Kertoi nettisivun, mistä löytyy. No, hupakkohan sieltä löyty, suostui hoitamaan molemmat samalla kertaa. Oliko kallis, sanotaanko näin että rahalla saa ja hevosella pääsee, yhteensä Anto odotuttaa sovitusta ajasta. Ainoa miinus oli ulos jääny "turvamies", joka soitteli hupakolle, ilmeisesti yliajasta johtuen.

Viikonloppu näytti erittäin rauhalliselta Tallinnassa. Helsinki baarin edustalla muutamia suomalaisia örveltämässä kännissä. Normaaleissa baareissa kuten Nimeta No Name jonkin verran lähinnä turisteja. Muutama hupakko pyöri siinö Viru kadun loppu päässä Ariona kuppilan edustalla tarjoamassa palvelujaan, ei kiinnostanut. Vanhan paloaseman taloon missä Muusika baarikin on poistunut erotiikkakauppa ja viinakauppa tilalle tullut ravintola mikä on öisinkin auki että keskustasta saa jotain yöruokaa.

Scoren viereisessä ovessa luki että on joku Saunaklubi nykyään avattu. Scoren huonoihin kokemuksiin perustuen en viitsinyt käydä tutustumassa onko joku käynyt siellä ja mikä mahtaa olla meininki? Epäilisin ettei pikku rahalla sieltä selviä!! Lulu striptease baari mainostaa asiakkaille ilmaisen kaljan plus jonkun paukun sekin paikka jäi väliin. En usko tuohon ilmaiseen kaljaan vai onko joku saanut sen? Keskusta alkaa pikkuhiljaa siisteytymään ja alan mestat viedään vanhan kaupungin kujille ja laitakaupungille!

Siis onko Muusika poistunut kokonaan? Pari viikkoa sitten kävin. Ei ollut mitään mielenkiintoista. Naapuri liikkeet poistunu ja tilalla ravintoloita. Vähän huonosti kirjoitettu rapsa. Muusika Lounge kulman takana on tainnut lopettaa kun ei näkyny enää. Ei varmankaan lukijoille, mutta kaverin itsetunnolle taisi olla kun paljastui, että omaksi väitetyt seikkailut eivät olleetkaan omia. Samaan olen päätynyt minä. Senpä takia Tallinna on nykyään minulle asuinpaikka eikä hupakkoympäristö.

Taidan olla suomalainen mies. Olen pannut yli 50 iha: Osa kivenkovia ammattilaisia, puolet aloittelevia harrastelijoita ja mahtuupa joukkoon muutama, jolta ihan ilmaiseksi. Vaan tämä menneinä vuosina. Enää en ole palvelua käyttänyt. Minä vietän tylsää parisuhde-elämää Tallinnassa.

Niin tylsää, että yleensä en kirjoittele edes tänne kun olen siellä. No minä jo huolestuin. Lounge tosiaan katosi jo jokin aika sitten. Muusikassa päivystää 2 kohtuullisen kulunutta vakihuoraa.

Molempia olen pannut joskus vuosia sitten. Muut tytöt eivät ilmeisesti pääse enää sisälle. En tiedä missä nykyään päivystävät. Varmaan netissä ja osa hautuumaalla. Kyllähän tätä aina silloin tällöin jaksaa ihmetellä, että mihin ihmeeseen ne maksulliset ovat muka yht'äkkiä kadonneet baltian maista, kun vielä kymmenkunta vuotta sitten niitä löyty joka kulmilta.

Se on selvää, ettei naisen huoraava perusluonne ole miksikään muuttunut, mutta jostain syystä tarjonta on kadonnut näkyvistä, oikeastaan ihan kokonaan, eikä minulla ainakaan ole siihen mitään järkeenkäypää selitystä. Se yleinen harhaluulo, että taloudellisesti kehnossa jamassa olevista maista saisi puoli-ilmaista luksuspillua poimittua tuosta vaan ja joka oksalta, on kyllä tullut moneen kertaan reissatessa huomattua pahemman kerran vääräksi. Raha-ongelmat ovat vain osaselitys huoraamiselle. Kyllä minulla vaan on talouteen liittyvä teoria.

Virosta alkaa tulla länsimaa. Elintaso on kohtuullisen hyvä ja työpaikan löytäminen on helppoa. Lisäksi kaikenlainen häslääminen on katoamassa järjestyksen tieltä. Viro on pieni maa.

Ihmiset tietävät mitä naapuri tekee. Ennen huoraaminen oli normaalia. Nyky-yhteiskunassa se ei ole. Uudet sukupolvet ovat tulleet. He tekevät it-alan hommia eivätkä myy pillua. No tuo on karikatyyri, mutta vähän sinne päin.

Kyse ei ole vaan rahasta ja köyhyydestä. Kyse on asenteista ja paikan pienuudesta. Tallinna on enemmän Turku kuin Helsinki. Turussa on kolmekymmentä naista, jotka myyvät pillua.

Ei virolaiset ole vain virosta hävinneet. Jos vanhoja ei lasketa niin ei ole paljon suomessakaan. Moro, nyt jatkoksi omia huomioitani. Joo kovasti on puhdistunu katukuva. Kokemukseni mukaan homman eteen täytyy tehdä töitä.

Niissä niin ammattilaisia kuin puoliammatööreja, sponsorin etsijöitä ja aitoa suhdetta etsiviä. Hyvä etu on vironkielen taito tai venäjä. Myös oma käytös tulee olla korrekti. Joskus olen mennyt kukkien kera ja omat ruuoat mukanani. Tarina ei kerro tykkäsinkö upeista silikonirinnoista. Kohtelu oli mukavaa ja leppoista melkein GF-tyyliin.

Miehet hyvä käytös on kuitenkin hyvä pohja kaikelle. Forkan ennen niin aktiivisen Tallinnan kirjeenvaihtajan erektio näyttää loppuneen kuin salaman iskusta ja pysyvästi sillä hetkellä, kun esitin hänelle tällaisen vaatimattoman pyynnön: Siitä asti virolaiset nuoret naiset ovat voineet laillisesti mennä myös vaatteet päällä tehtäviin töihin minne tahansa EU: Kun tietää miten kuka tahansa voi nykyään tulla mistä vaan Suomeen ilman papereita tai mitään muutakaan ja jäädä tänne, niin tuntuu ihmeelliseltä ja kaukaiselta miten ennen Viron EU-jäsenyyttä Suomen rajavartiosto ei päästänyt nuoria virolaisnaisia käymään Suomessa useammin kuin kerran kuussa.

Lisäksi jos rajavartijat epäilivät nuorta virolaisnaista prostituutiosta Suomessa, he lätkäsivät suoralta kädeltä vuotta maahantulokieltoa pelkkänä viranomaispäätöksenä ilman mitään oikeudenkäyntejä tai muuta byrokratiaa.

Prostituutioepäilyyn taas riitti kondomien tai seksikkäitten alusvaatteiden mukanaolo matkatavaroissa.

Suurinpiirtein samana vuonna Viron poliisi alkoi talojen sekä parittajien aktiivisen ratsaamisen. Sivutuote nettikaivelusta, kun katsoin Aarnion Veikon lapsuudenystävän palkkamurhan taustoja. Tallinnassa tytöt saavat toimia, vain jos toimivat yksin, harvassa asunnossa on yhtä tyttöä enemmän populaa. Lasnamäellä on pari osoitetta, jossa on samassa asunnossa muutaman tytön rotaatio. Ehkä NMT 10 kuuluu joukkoon, mutta siellä virolaisten mukaan aika kehno tarjonta-asenne.

Virolaisten foorumissa nykyjään lähinnä kommentteja Ihan harrastelijatytöistä, joita suomalaisten taitaa olla aika hankala tavata. Ei tähän virolaisten foorumin kommenttiin ole paljoa lisättävää. Summary of prostitute sitation in Tallinn ? Unread postby pleasure4me » Mon Mar 14, 9: In my estimation there are about 5 russian speaking girls who have normal level of beauty.

Most of them have worked for years. And you can find them in litsid. And I don't really know how much they speak english. I can point out: Karina Tallinn or you can try: Veroonika Tallinn and even: Olja Tallinn or: Erika Tallinn You can also find girls in iha.

But better be prepared to pay at least And many ask even or so; some of them are actually in the level that nobody wants to fuck them even for free Lisäisin tähän, että näiden lisäksi on pienimuotoista katuprostituutiota eli Sõle- ja Virukadut. Yökerhoissa pyörii muutama muinaismuisto parinkymmenen vuoden takaa. Jos haluaa puhdasta maksupillua, suosittelen Suomea. Hinta voi olla halvempi ja saanti varmempi. Tosin tuo Baltian puoliamatööriskene on kiinnostava. Tullut siihen tutustuttua urakalla.

Siinä vaan se saanti ei ole aina varmaa. Tytöt on valikoivia ja hintapyynnöt voi olla kovia. Analyysi oli napsittu virolaisilta. Ihassa on tosiaan tapauksia, joihin ei kannata koskea maksustakaan, mutta myös laadukasta tavaraa alle sadan euron. Tietysti hyvä Tallinnan ja Viron kannalta, että maa on kovaa vauhtia nousemassa sivistysvaltioksi vaikkakin Sami Lotila on vahvasti eri mieltä mutta kyllähän sitä kaipaamaan jää.

Itse ku en vielä ole ikämiehiä niin ensimmäinen reissukin tuli tehtyä vasta ja mielestäni homma oli suhteellisen ok aina vuoteen asti. Mietin vaan, kun pari vuotta sitten Tallinnassa oli iso haloo tissibaarien määrän noustessa kovaa vauhtia vanhan kaupungin alueelle ja mielessä kävi, että toimisiko seuralaispalvelut jatkossa jotenkin näiden kautta mutta eipä siinä niin käynyt.

Mikä lie on noiden tissibaarienkin kohtalo, ovatko sulkeneet jo ovensa? Viron poliisi ihan samalla tavalla kuin Suomen poliisi seuraa alan paikkoja. Niistä saa erittäin kallista privaattishowta. Puhumalla saattaa saada yksittäisen tanssijattaren käymään hotellihuoneessa työajan ulkopuolella, mutta jaksatko odottaa aamuun asti. Itsenäiset tytöt eivät kaipaa baareja eikä saunoja.

Mitä he niillä tekisivät? Tuolla ylempänä ihmeteltiin onko Virolaisen neitokaisen "huoraava perusluonne" muuttunut. No kauniit nuoret tytöt yhä edelleen ovat persoja rahalle. Vaan minkä ihmeet takia he antaisivat pillua känniselle suomiporolle pikkurahasta kun yhteiskunta on täynnä nuoria varakkaita yrittäjiä, joiden kanssa on paljon mukavampaa.

Näillä sitten naisia riittääkin ja todella hyvännäköisiä. Virolainen nainen on yhä edelleen maailman kauneimpia. Outoa on että Salossa olen tavannu vaik valikoima sw: En ole koskaan tavannut sielä sen verran houkuttelevaa että olisin toista kerta menny. Salossa taisin käydä saman luona kertaa. Myös muutama muu mukava vieraili vuosia sitten. Täytyy myöntää että kyse on muutamasta käyntikerrasta Tallinassa.

Latvia on köyhempi maa kuin Viro ja lisäksi siltä puuttuu Suomen ja Viron välinen yhteys. Suomi kun tarjoaa virolaisille muutakin työtä kuin seksibisnestä. Viron tilannetta on pahentanut turismi. Keskiverto poro on aika sika ja heistä ei kamalasti välitetä Tallinnassa.

Riika on halvasta hintatasosta huolimatta vähän suojassa poroilta ja siellä enemmänkin taivastellaan brittejä kuin suomalaisia. Kaikesta huolimatta Virossa on kohtuullisen helppo saada siviili- tai puoliamatööripillua. Kaupallisen seksin mekka se ei ole. Saksan kaupungit, Praha, Barcelona ja vaikka mitkä ovat parempia huoramatkailuun. Itselläkin on aikaa kun olen ollut siellä pitemmän aikaa käymässä. Tarjonta Riikassa on ehkä H: Yksityisiä kyselyjä sekä neuvoja on tullut jokunen, mutta moni pelkää kirjoittaa tänne koska usein kirjoituksen kimppuun käydään asiattomasti.

Et viitsisi hieman linkata niitä sivustoja julkisesti saa privanakin mutta kun epäilen muitakin kiinnostavan. Minulla on niin tolkuttoman vanhat tiedot, että itse käyttämäni sivusto eli intim. Vähän lueskelin virolaista foorumia ja hinnat vaikutti todella halvoilta. Eli siis hupakon full service 30min-1h.

Mua kiinnostaisi hieronta ja happy endin keskustassa. Oisko vinkata paikkaa mihin voisi "kävellä sisään" kun ei tuo aikataulu ole vielä ihan selvä perjantain osalta. Ja jos hyviä hupakoita v ja hoikkia tiedossa alle satasella huoneeseen niin saa laittaa privaa jos millään asiasta enempi tietävät viitsisivät.

Jos jollain on vinkata kivaa ja kohtuuhintaista naisihmistä sataman lähistöltä, niin esim. Sää on lämpimämpää lupaileva. Saamistani vinkeistä riippuu, kuinka paljon se tästä paranee. Kun itte kävin maaliskuun alussa siellä olemassa, niin viidestä tytöstä kolmen nimi oli joko Julja tai Julia.

Eli se oli näemmä semmoinen kausi tällä kertaa. Viime vuonna oli lähes vastaava Kristi-, Krista-, Kirstina-, Krissti-periodi lahden takana Seksinosto alaikäiseltä on nykyjään rikos Virossa. Alaikäinen myi ja ostaja ei varmistanut. Ihassa on aina välillä pyörinyt nuoria venäläistyttöjä, joilla on mahdollisesti huumeongelmia. Paikallisen Silminnäkijän lopussa kerrotaan vuonna paljastuneesta alaikäisten korttelibordelleista.

Tusinasta tyttöjä on tänä päivänä hengissä viisi. Kannattaa varoa, Virossa poliisi aina vähän välillä penkasee kunnolla tämän seksin myynnin. Oikeudessa on myös tapaus, jossa vuokraisäntä on vuokrannut asuntoja ilotytöille.

Selitys, ettei tiennyt tytön ammattia ei välttämättä auta. Vai vieläkönon jotain sivuja mistä löytää tyttöjen yhteystietoja? Toinen juttu on mitä löydät nettisivustoilta. Todennäköisesti kovin vanhan ja lihavan ilolinnun, jonka parasta ennen päiväys meni umpeen Gorban aikoina.

Suosittelet että rekisteröidyt foorum69 ja luet niitä rapsoja vaikka google kääntäjän avulla.

: Eroottinen foorumi yökerhot tallinna

TEINIÄITI PORNO ILMAISET SEKSIT Thai milf fuck erotic market vaasa
Ilmaista lesboseksiä sex worknet 428
PALJAS PEPPU PORNO THAI GIRLS Thai hieronta helsinki keskusta seksiseuraa parille
Halpis Elen20 Sillä on anoreksia mut hyvät bosat. Valitettavasti ei ole Tallinnan kokemuksia viime vuosilta. Perheen pienimmille, parikymppisille, Studio saattaakin olla juuri se oikea yökerho Tallinnassa juuri nyt, syksyllä Kiima alkoi vihdoinkin nousta stadionin pilkistäessä puiden takaa. Täytyy myöntää että kyse on muutamasta käyntikerrasta Tallinassa. eroottinen foorumi yökerhot tallinna

Eroottinen foorumi yökerhot tallinna -

Tuli käytyä taksilla toki muissakin paikoissa. Toisin sanoen ovatko naiset yksinäisiä susia busineksen kanssa, ns. Taisi peruskoulussa sattua kohdalle se speden opetuskasetti jolla opitaan ymmärtämään, mutta ei puhumaan. Muidugi v2ikese tasu eest Vanus:

About the author

eroottinen foorumi yökerhot tallinna administrator

so far

eroottinen foorumi yökerhot tallinnaPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

-