Category Archive Treffit Somero

Bykivesten kidutus seksipalvelut

Kivesten kidutus seksipalvelut

kivesten kidutus seksipalvelut

Lucy kuitenkin vain hymyili ja antoi pihtien lähestyä. Jack rimpuili turhaan, siteet pitivät varmasti. Sittten pihdit puristuivat lihan ympärille. Mutta ei Jackin sukupuolielimissä, vaan sisäreidessä.

Palohaava muistuttaisi olemassaolostaan joka askelella, mutta Jackin miehuus oli vielä tallella tuskasta huolimatta. Lucy poisti pallon, jotta Jack saattoi puhua.

Joko olet kypsä tunnustamaan? Et sinä meitä noin helpolla sumuta. Tuska ei siis avannut kielenkantojasi. Nyt saat levätä hieman ja sitten kokeilemme, josko täydellinen nöyryytys toimisi paremmin. Sen sanottuaan Lucy irrotti pojan ja sulki tämän kidutushuoneen vieressä olleeseen pieneen selliin.

Jack hämmästyi huomatessaan, että sellissä oli huopa, vettä ja hieman leipää. Hän kääriytyi nopeasti lämmittelemään huovalla, söi leivän ja joi osan vedestä. Pakomahdollisuuksia ei ollut, joten hän jäi miettimään, mitä Lucyn lupaama nöyryytys pitäisi sisällään. Pitäisikö hänen syödä ulosteita?

Lopulta hän kauhusta huolimatta nukahti. Tarinahan on vaan parantunut: Jack havahtui unesta ja näki Carolinen seisovan sellin ovella. Jack joi nopeasti loput vedestä, ties milloin hän saisi lisää, ja käveli arkaillen sellistä takaisin kidutuskammioon. Huoneessa oli Carolinen ja Lucyn lisäksi kaksi muutakin ihmistä.

Toinen oli suunnilleen Jackin ikäinen pienikokoinen ja urheilullisen näköinen poika ja toinen parissakymmenissä oleva kaunis ruskeahiuksinen nainen.

Molemmat olivat alasti ja pitivät raudoitettuja käsiään pään päällä. Siitä hän alkoi kaataa ruskeaa siirappia toisen pojan päälle. Caroline kiristi raudat Jackin ranteisiin. Poika tajusi, että hän ei voisi täyttää käskyä muuten kuin nuolemalla, eikä hänellä ollut aikaa tuhlattavana, jos mieli välttyä rangaistukselta.

Niinpä hän alkoi nuolla pojan alastonta vartaloa pitkin vedoin. Nick värähti häpeästä ja nöyryytyksestä, mutta ei uskaltanut vastustella. Katsoessaan pojan kasvoihin Jack ymmärsi, että myös tämä oli saanut jo kokea kidutuksen tuskat. Jack nuoli ensin Nickin jalat, sitten selän, kädet, ylävartalon ja kasvot.

Nick värähteli inhosta, mutta seisoi yhä paikallaan. Siten oli pakaroiden vuoro. Hän oli tarkoituksella jättänyt ne välistä, mutta nyt oli kiire, kun Lucy katseli kelloa. Aikaa ei voinut olla enää paljon. Jack nieli nöyryytyksensä ja ryhtyi työhön. Pakarat tulivat pian valmiiksi ja enää olivat jäljellä Nickin nivuset. Jack polvistui Nickin eteen. Tämä tajusi, mitä olisi luvassa ja yritti astua taaksepäin.

Caroline kuitenkin piti häntä paikoillaan ja Jackin kieli kosketti avuttoman pojan kiveksiä. Jack jatkoi nuolemista, kunnes Lucy tiuskaisi: Jackia päätettiin rangaista ensin ja hänet kiinnitettiin käsistä, jaloista ja kaulasta hammaslääkärin tuolia muistuttavaan metalituoliin. Sitten hänen nivusileen kaadettiin siirappia. Alaston nainen polvistui Jackin viereen ja alkoi lipoa kielellään aluksi pojan sisäreisiä. Caroline käveli pojan toiselle puolelle neula kädessään.

Jack lähes unohti meneillään olevan nöyryytyksen ja mietti, mihin neulaa käytettäisiin. Kauaa hänen ei tarvinnut arvailla, sillä Caroline tarttui hänen pikkusormeensa ja alkoi työntää neulaa hitaasti ja tuskallisesti kynnen alle. Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla. Lopulta se pysähtyi, mutta tuska oli yhä kova. Caroline otti uuden neulan ja tarttui pojan nimettömään.

Älä, älä viitsi, eiii! Sormi kerrallaan hän kävi läpi pojan kädet jättäen jokaisen neulan syvälle kynnen alle. Samaan aikaan Laura nuoli Jackin kiveksiä ja kalua, mutta häpeä ja nöyryytys tuntuivat Jackista sivuseikoilta verrattuna neulojen tuottamaan piinaavaan tuskaan.

P Ei voi kun jälleen kerran jättää toivomuksen, että toivottavasti tää jatkuu ja pian!: P Ettei vaan jää kesken! Pitkästä aikaa hyvä kinky-novelli. Jack roikkui taas ranteistaan ja jaloistaan kahlittuna samoin kuin aiemman ruoskinnan aikana. Neulat oli vedetty pois kynsien alta, mutta tuskallinen venyminen teki olon taas ahdistavaksi. Lucy ja Caroline keskittyivät rankaisemaan Nickiä ja Jack sai katsella pojan kidutusta.

Nick kiinnitettiin eräänlaiseen tuoliin. Tuolissa oli käsinojat, joihin pojan kädet kahlittiin ranteista. Jalat kiinnitettiin tuolin jalkoihin. Tuolin teki erikoiseksi se, että siinä ei ollut lainkaan istuinosaa.

Sen sijaan siinä oli pystysuora ohut metalitanko kiinnitettynä suoraan istujan alle. Nick joutui siis kannattelemaan itseään reisi- ja hartialihaksillaan tai laskeutuisi tangon päälle. Tanko oli sijoitettu täsmälleen peräaukon alapuolelle. Jack näki, kuinka Nickin lihakset jännittyivät ja pojan koko keho tärisi asituksesta, kun tämä yritti pitää itsensä riittävän ylhäällä. Caroline asetti kidutustuolin viereiselle pöydälle oudon sähkölaitteen, josta meni johto pistorasiaan. Laitteesta lähti sen lisäksi kaksi johtoa, joiden päissä oli samanlaiset pihtimäiset kuparikoskettimet kuin auton käynnistyskaapeleissa.

Itse laitteessa oli katkaisin ja säätövipu, jossa oli asteikko yhdestä viiteen. Vipu oli asennossa kaksi. Jack ymmärsi, että laitetta oli tarkoitus käyttää sähköiskujen antamiseen — mutta käytettäisiinkö sitä häneen vai Nickiin? Lucy otti toisen johdoista ja kiinnitti sen Nickin alla olevaan rautatankoon.

Tämähän on vasta kidutuksen valmistelua. Mitenkähän paljon valitat, kun kidutus alkaa? Lucy ivaili kauhistunutta poikaa. Sitten hän käänsi sähkölaitteen katkaisijan päälle. Seurasi odotus, kun Nick kamppaili pitääkseen itsensä irti sähköä johtavasta raudasta.

Caroline käytti ajan hyväkseen panautumalla kiinni Jackin alastomaan vartaloon, sivelemällä pojan paljasta ihoa ja puristelemalla tämän kiveksiä. Jack ei juuri huomannutkaan tätä uutta nöyryytystä, vaan katseli lumoutuneena kärsivää Nickiä. Pojan kasvot vääristyivät tuskasta ja alaston vartalo tärisi, kun hän ponnisti kaikki voimansa välttyäkseen sähkökidutukselta.

Lopulta Nickin voimat eivät enää riittäneet, vaan hänen oli annettava periksi ja pästettävä itsensä vajoamaan rautatangon päälle. Kosketus sai Nickin huutamaan tuskasta ja tempautumaan ylöspäin kouristuksenomaisesti.

Poika pysyi kamppaillen ylhäällä hetken, kunnes voimat taas loppuivat ja sama kärsimysnäytelmä toistui. Nick taisteli tuskaa vastaan pitkään, kunnes ei enää jaksanut, vaan hänen oli pakko päästää tuskaa tuottava tanko tunkeutumaan sisäänsä ja kestää yhtämittaisen sähkövirran aiheuttama kärsimys. Lopulta tajuttoman pojan pää retkahti rintaa vasten. Lucy irrotti sähköjohdot tajuttomasta Nickistä ja vaihtoi toisen pihtikoskettimen tilalle hieman lusikkaa muistuttavan työkalun, jossa oli kuminen kahvaosa, metallivarsi ja varren päässä parin sentin kokoinen metalilevy.

Jack ymmärsi, että sillä oli tarkoitus kosketella hänen alastonta vartaloaan niin, että sähkö kulkisi sen ja toisen, paikallaan pysyvän elektrodin välillä. Jack ei yllättynyt lainkaan, kun Lucy kiinnitti pihtikoskettimen hänen peniksensä päähän. Poika ymmärsi, että armon pyytäminen olisi turhaa, joten hän vain irvisti tuskasta terävien metallisärmien puristaessa armottomasti herkkää elintä. Lucy kysyi sormeillen samalla pojan kiveksiä. Jack ei vastannut mitään. Tiedätkin jo, että se tekee kärsimyksen kovemaksi, nainen jatkoi ja Caroline sitoi pojan silmät.

Jack odotti sähköiskua paljas vartalo pelosta täristen. Hän ei tiennyt, miltä se tuntuisi, mutta Nickin äskettäinen tuska todisti, että kokemus olisi hirveä. Ja niin se olikin. Elektrodi painettiin Jackin tiukkoihin vatsalihaksiin. Kipu oli sanoinkuvaamaton, kuin tuli olisi käynyt pojan vatsan ja peniksen väliä. Jack olisi halunnut käpertyä kasaan, mutta kahleet estivät kaiken rimpuilun. Tuskaa kesti vain muutaman sekunnin, mutta se tuntui ikuisuudelta.

Kivun lakattua Jack tunsi, kuinka veri valui kahleiden hiertämistä haavoista pitkin käsivarsia. Ja sitten tuli uusi sähköisku, tällä kertaa reiteen. Iskuja tuli lisää ja lisää: Ja tietysti tuska tuntui aina koviten jatkuvasti rääkätyssä kalussa. Tunnustan ihan mitä vain ikinä haluatte. Sanokaa vain, niin minä tunnustan, kunhan tämä loppuu, poika vaikeroi.

Elektrodi painettiin Jackin vasempaan kivekseen. Kipu oli kovempi kuin koskaan aiemmin ja Jack huusi. Lucy kysyi ja jatkoi: Elektrodi kosketti pojan oikeaa kivestä. Meillä on tunnustus valmiina. Sitten saat opetella sen ulkoa ja se on parasta osata hyvin. Jos kertomuksesi poikkeaa siitä vähänkään, sinut tuodaan tänne takaisin ja kaikki aloitetaan alusta Tarina on edelleen hyvä. Toivon mukaan se edelleen jatkuu!: Tuo oli viimeinen osa.

Koetan saada uuden jutun alulle piakkoin. Löysin tällaisen vanhan tarinan. Mielenkiintoinen tarina, ei liian utopinen ettei voisi olla ihan faktaakin. Etelä Amerikassa on tuollaista aikoinaan ollutkin, mm Chile ja Argentiina esimerkkeinä.

Niissä maissa oli sotilasjuntat vallassa luvuilla, paljon ihmisiä pidätettiin. Jopa aviopareja pidätettiin, ja kidutettiin. Laitettiin vaimo katselemaan miehensä käsittelyä, ja mies vaimonsa käsittelyä. Alastomuus on hyvin tärkeässä osassa kidutusta, ja nöyryytys.

Kaikki uhrit vihaavat alastomuutta, olla siinä paljaana monien kiduttajien silmien edessä. Monille se on piinaavampaa, kuin itse kipu. Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä.

Maassa on ollut levotonta siitä lähtien, kun presidentti Pierre Nkurunziza ilmoitti huhtikuussa tavoittelevansa kolmatta kautta presidenttinä. Väkivaltaisuudet ovat jatkuneet hänen valintansa jälkeen. Burundin tiedustelupalvelu ja poliisi ovat kiduttaneet presidentti Pierre Nkurunzizan arvostelijoita törkeästi, syyttää ihmisoikeusjärjestö Amnesty International.

He ovat pakottaneet kidutuksella tunnustuksia ja pyrkineet tukahduttamaan opposition toimintaan. Nkurunziza imoitti huhtikuussa tavoittelevansa kolmatta kautta, ja aikeita arvostelleita opposition edustajia on muun muassa hakattu rautakangilla, pampuilla ja sähkökaapeleilla. Kesäkuussa pidätetty mies on näyttänyt Amnestylle kidutuksesta jääneitä jälkiä. Häntä hakattiin rautakangella, ennen kuin hänen käskettiin riisuutua alasti. He sitoivat sen kiveksiini ja jättivät sen siihen yli tunniksi.

Minä pyörryin, mies kertoo raportissa. Kukaan Amnestyn haastattelema opposition edustaja ei ollut saanut ottaa yhteyttä asianajajaan tai perheeseensä pidätyksensä aikana.

Amnestyn mukaan se on yrittänyt saada tiedustelupalvelulta ja poliisilta kommenttia syytöksiin, mutta ne eivät ole vastanneet pyyntöön. Nkurunziza valittiin kolmannelle kaudelle heinäkuun loppupuolelle, ja hän vannoi virkavalansa viime viikolla. Hän varoitti kapinallisia siitä, että Jumala murskaisi nämä. Taivaan Jumala olkoon todistajani, burundilaiset saavat elää rauhassa, Nkurunziza vannoi uutistoimisto AFP: Presidentinvaalien jälkeen maassa on nähty tappojen sarja.

Murhattujen joukossa on muun muassa maan sisäinen turvallisuuspäällikkö kenraali Adolphe Nshimirimana. Kansan enemmistö on hutuja, mutta tutsit ovat olleet yhteiskunnan johtava luokka. Vuonna tutsi-sotilaat murhasivat maan ensimmäisen hutu-presidentin. Siitä puhkesi sisällissota, jossa kuoli ihmistä.

kivesten kidutus seksipalvelut Meidä mielestämme käsi on tässä asiassa paras. Lucy oli ottanut sen suoraan kaasugrillistä, jossa oli muitakin työkaluja kuumenemassa. Lopulta hänen sex tarinat suomi porno tähdet seisahtua ja ovi kävi. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Alusta asti olin tuntenut välillämme valtavaa vetovoimaa.

Olen samaa mieltä, ettei pelkästään alistuva mies kiihota naista. Meillä homma toimii niin että kun naiseni on kurittanut minua riittävästi, otan hänet alkukantaisesti, rajusti, tehokkaasti monessa asennossa ja kauan! Nautimme sessiosta todella paljon! Ehkä tässä on joku kuvio? Amoremiio on väkivaltainen, mut haluaa alistua sängyssä.

Itse olen erittäin rauhallinen, mutta sängyssä kiihottaa kyllä kovasti, kun sitoo naisen, ehkä ruoskiikin, kaataa kynttilästä kuumaa nestettä iholle, härnää, pitää kiinni ja lopulta ja miksei välissäkin nussii hana kaakossa, pistää ottamaan poskeen melkein oksennusrefleksiin asti.

Punainen läimäykset pyllyssä lopulta vaan lämmittävät kuten myös spermatahrat ympäri vartaloa, nännit on kauniit sinisenä. Niin sanotaan että valta-asemassa olevat henkilöt ovat alistujia seksifantasioissaan, mutta totta sekin että naisnäkökulmasta tuollainen alistuja voi olla aika säälittävä tyyppi, eipä ole tullut ajateltua asiaa tuolta kantilta.

Niilo Nöyrä , Ovat usein alistuvia petipuuhissa ja on jonkunlaista alistumisfantasiaa.. Joku nainen ehkä pitää heitä säälittävinä sen takia, mutta ko. Johtotehtävistä pitää joskus saada lepoa. Hmm, itse olen huomannut, että alistuvaisuus ja dominoivuus sängyssä korreloi käänteisesti sen kanssa, miten nämä ominaisuudet ilmenevät miehessä esim. Usein "pehmoilta" ja nallekarhumaisilta tai hillityn pedanteilta vaikuttavat miehet yllättävät iloisesti sängysä ottamalla rajun dominoivan roolin.

Arrogantit ja itsevarmuutta huokuvat miehet puolestaan nauttivat kokemukseni mukaan yllättävän usein todella vahvasta henkisestä nöyryyttämisestä ja fyysisestä alistamisesta.

Itse olin nuorempana seksuaalisesti varsin dominoiva nainen ja viihdyinkin näiden wc: Miesmaku on muuttunut enemmän siihen hiljaiseen mutta seksiä ja rauhaa uhkuvaan nallenkörilääseen. Pitääpäs mennä pussaamaan miestäni. Minä haluan erotella nuo seksifantasioiden alistujat ja sitten oikeasti alistuvat ja naiset jotka alistavat miestä kokonaisvaltaisesti. Monesti tuo alistaminen kohdistuu makuuhuoneeseen piiskan ja käsirautojen kera mutta tuo ei ole oikeaa alistamista se on sitä leikkimistä.

Oikea alistaminen voisi olla kotikuria jossa mies laitetaan nyrkin ja hellan äliin" noin kuvainnollisesti. Noin itse ainakin haluan koke alistumisen ja sellisesta juuri pidän. NAinen on se Herra talossa mentaliteetillä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Maassa on ollut levotonta siitä lähtien, kun presidentti Pierre Nkurunziza ilmoitti huhtikuussa tavoittelevansa kolmatta kautta presidenttinä.

Väkivaltaisuudet ovat jatkuneet hänen valintansa jälkeen. Burundin tiedustelupalvelu ja poliisi ovat kiduttaneet presidentti Pierre Nkurunzizan arvostelijoita törkeästi, syyttää ihmisoikeusjärjestö Amnesty International. He ovat pakottaneet kidutuksella tunnustuksia ja pyrkineet tukahduttamaan opposition toimintaan.

Nkurunziza imoitti huhtikuussa tavoittelevansa kolmatta kautta, ja aikeita arvostelleita opposition edustajia on muun muassa hakattu rautakangilla, pampuilla ja sähkökaapeleilla.

Kesäkuussa pidätetty mies on näyttänyt Amnestylle kidutuksesta jääneitä jälkiä. Häntä hakattiin rautakangella, ennen kuin hänen käskettiin riisuutua alasti. He sitoivat sen kiveksiini ja jättivät sen siihen yli tunniksi.

Minä pyörryin, mies kertoo raportissa. Kukaan Amnestyn haastattelema opposition edustaja ei ollut saanut ottaa yhteyttä asianajajaan tai perheeseensä pidätyksensä aikana. Amnestyn mukaan se on yrittänyt saada tiedustelupalvelulta ja poliisilta kommenttia syytöksiin, mutta ne eivät ole vastanneet pyyntöön.

Nkurunziza valittiin kolmannelle kaudelle heinäkuun loppupuolelle, ja hän vannoi virkavalansa viime viikolla. Hän varoitti kapinallisia siitä, että Jumala murskaisi nämä. Jack jäi pimeyteen seisomaan kahleissa, alastomana ja kylmissään. Toivottavasti kidutus olisi seksuaalipainotteista. Ne poikkeavat toisistaan jonkin verran. Osa on seksuaalipainotteisempia ja osa vähän raaempia. Aika kului pimeässä hitaasti. Jackin kädet väsyivät jatkuvasta ylhäällä pitämisestä ja hänen oli pakko antaa niiden vain roikkua kahleiden varassa, mikä sai kovat metallisärmät pureutumaan tuskallisesti ihoon.

Poika mietti, mitä tapahtuisi, kun hän ei jaksaisi enää seistä — sitten hänen olisi roikuttava koko painollaan kahlittujen ranteiden varassa. Lisäksi sellin koleus sai alastoman pojan tärisemään — vai johtuiko tärinä pelosta? Jack tiesi, että pian häntä kidutettaisiin. Hän muisteli kuulemiaan tarinoita armeijan kidutuksista. Ehkä hänen kynsiensä alle työnnettäisiin neuloja tai hänen paljasta ihoaan poltettaisiin hehkuvin raudoin.

Tai sitten häntä saatettaisiin rääkätä sähköiskuilla. Vahingoittaisivatko kiduttajat hänen sukuelimiään? Näitä Jack mietiskeli, kun huoneen ovi avautui ja vaalea kersantti astui sisään sytyttäen samalla valot. Oletko valmis Carolinen käsittelyyn? Caroline ei huomioinut vakuuttelua mitenkään, vaan jatkoi pojan kivesten puristelua. Olisi iso vahinko, jos sinua ei pääsisi lainkaan testaamaan, joten ajattelin ottaa pienen varaslähdön, etten vain jää ilman.

Ensin pitää kuitenkin varmistaa, ettet liikaa niskoittele, hän sanoi ja kohotti pamppua. Jack sulki silmänsä iskua odottaessaan ja parkaisi tuskasta, kun se osui paljaaseen kylkeen. Caroline suomi pampulla alastoman pojan reisiä, kylkiä, vatsaa ja käsivarsia. Jack tajusi, että puolustautuminen olisi turhaa, eikä edes yrittänyt rimpuilla, vaan kesti kurituksen nöyrästi voihkien. Lopulta pamputus loppui ja nainen tarttui taas pojan sukuelimiin alkaen puristella niitä yhä uudestaan ja uudestaan.

Mutta jos miellytät minua, ei sinua ole välttämätöntä kouluttaa tällä erää enempää. Sen sanottuaan Caroline polvistui Jackin eteen ja alkoi imeä tätä. Jack sulki silmänsä nöyryytyksestä. Hän ei ollut aiemmin kuin suudellut tyttöjen kanssa ja tässä hän seisoi. Alastomana, kahlittuna ja kidutettuna — ja aikuinen nainen otti häneltä pakolla suihin. Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä ja entä jos nainen ei saisi haluamaansa? Edessä olisi uusi ja varmasti aiempaa kovempi pieksäntä. Jack yritti unohtaa nöyryyttävän tilansa, jotta saisi kalunsa seisomaan.

Pian se onistuikin Carolinen kielen ja huulten työskennellessä ahkerasti ja käsien vaeltaessa pojan paljailla kyljillä, selällä ja pakaroilla sekä välillä hypistellen kiveksiä. Ja viimein pojalta tuli Carolinen suuhun.

Siellä opit tuntemaan, mitä todellinen tuska ja nöyryytys on. Mieti sitä pimeässä vielä jonkin aikaa Tunnit seurasivat toisiaan, vaikka Jack ei voinutkaan mistään arvioida ajan kulua.

Tuskat käsissä ja jaloissa yltyivät jatkuvan seisomisen takia ja kylmyys piinasi häntä jatkuvasti. Jackia väsytti kovasti, mutta nukkuminen oli mahdotonta niin kauan kuin hän joutui olemaan kahlittuna.

Silti poika toivoi, että tätä jatkuisi mahdollisimman kauan ja pelkäsi oven avautumista. Jack olisi halunnut lykätä kidutuksen aloittamista mahdollisimman pitkään, mutta lopulta naiset saapuivat.

Ensimmäiseksi he tukkivat pojan suun tunkemalla sinne suuren kumipallon, joka kiinnitettiin niskan taitse kulkevilla nahkahihnoilla. Siten pojan kahleet irrotettiin ja hänet ohjattiin toiseen huoneeseen. Vastustelu ei käynyt Jackin mielessäkään.

Hän ei kuitenkaan voisi paeta tuntemattomasta olinpaikastaan alastomana ja nääntyneenä ja vastarinta vain yllyttäisi kiduttajat rääkkäämään häntä entistä enemmän. Niinpä pojan oli alistuttava. Uusi huone oli edellistä paljon suurempi ja se oli täynnä outoja huonekaluja. Jack tajusi heti niiden olevan kidutusvälineitä, vaikkei hahmottanutkaan kaikkien käyttötarkoitusta.

Joka tapauksessa niihin saattoi sitoa ihmisen kiinni lukemattomin eri tavoin. Huoneen seinustoilla oli pöytiä, joilla oli monenlaisia teriä, piikkejä, koukkuja, piiskoja, kaasupolttimia, pihtejä, kiiloja, letkuja ja puristimia. Katosta ja seinistä roikkui kahleita. Poika haukkoi pallon tukahduttamana henkeään kauhusta ja järkytyksestä, kun hän kuvitteli, miten hänen alaston vartalonsa revittäisiin kappaleiksi hitaasti ja pala palalta.

Sitten hän kiersi seinustalla ollutta vintturia ja kiristyvä ketju kiskaisi pojan kädet ylös. Lopulta Jackin jalat irtosivat maasta ja hän sai roikkua käsiensä varassa. Tunne oli sietämätön ja Jack olisi huutanut, jos tukehduttava pallo ei olisi estänyt.

Kahleiden kovat särmät pureutuivat ranteisiin aiempaa paljon tuskallisemmin, mutta se ei ollut pahinta. Jackin hartiat joutuivat tuskalliseen veytykseen ja hänen selkärankansa oikeni. Pahinta oli kuitenkin se, että koko vartalon venyminen teki hengittämisestä vaativan ponnistuksen ja sai pojan pelkäämään pikaista kuoliaaksi tukehtumista. Jack tuskin huomasi, kuinka hänen jalkansa kahlittiin lattiaan niin, että hän ei voinut liikahtaakaan.

Lucy puristi Jackin kalua kevyesti kahdella sormella. Jackin mielen täytti sellainen säikähdys, että hän unohti hetkeksi nykyisen tuskallisen olotilansa ja pudisti päätään epätoivoisesti. Carolinen sitoessa pojan silmiä, Lucy jatkoi kepeään sävyyn: Sinun on vain odotettava. Kun ruoskinta taukoaa, et tiedä, onko se loppunut, vai tuleeko uusi isku sekunnin vai minuutin vai kymmenen minuutin kuluttua.

Sinun on vain kestettävä. Ensimmäinen isku osui pojan vatsaan. Jack olisi huutanut, muttei voinut. Rimpuilukin oli mahdotonta, joten hän saattoi vain odotella tuskan uusiutumista. Raippa viuhui ilmassa ja osui kahlitun pojan alstoman vartalon herkimpiin kohtiin.

Ruoska iski kylkiin, reisiin, pakaroille, rintaan, vatsaan ja sääriinkin. Kovin tuska tuntui, kun iskevän ruoskan pää välillä sipaisi pojan kiveksiä. Jokainen isku jätti jälkeensä punoittavan ja kirvelevän juomun kidutetun pojan iholle.

Välillä ruoskinta taukosi ja seurasi pahin — uuden kidutuksen odottaminen. Sitten raippa taas iski, yllättäen ja armottomana. Lopulta Jack vaipui pelastavaan tajuttomuuteen. Jack tajusi heti herättyään olevansa yhä kidutettavana. Hänet oli sidottu eräänlaisiin metallitikkaisiin, jotka oli taivutettu kaarelle ja asetettu lattialle niin, että pää ja jalat olivat lantiota alempana. Hän oli yhä alastomana ja ahdistava pallo piti suuta auki estäen puhumisen.

Lucy oli hänen vieressään ja otti juuri käteensä jonkin esineen. Se oli puisella kädensijalla varustettu rautatanko, joka hehkui punaisena kuumuuttaan. Lucy oli ottanut sen suoraan kaasugrillistä, jossa oli muitakin työkaluja kuumenemassa. Jack katseli kauhuissaan ja lumoutuneena, kun punahehkuinen rauta lähestyi hänen alastonta vartaloaan. Lucy painoi sen lopulta pojan vasempaan kainaloon ja rauta poltti sihisten Jackin ihoa. Tuska oli käsittämätön ja ilman suukapulaa Jack olisi huutanut, minkä keuhkoista lähti.

Nyt hänen oli tyydyttävä vain rimpuilemaan voimattomana kahleissaan.

About the author

kivesten kidutus seksipalvelut administrator

so far

kivesten kidutus seksipalvelutPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

-