Category Archive Treffit Somero

Bysihteeriop tyrmäystipat krapula

Sihteeriop tyrmäystipat krapula

sihteeriop tyrmäystipat krapula

Voihan joku juoda juomasi vaikka kun olet poissa! Siihen eräs nokkela kyllä keksi keinon ja laittoi lapun "Olen sylkenyt lasiin" Eura tosi pieni paikka mutta melkeen joka viikonlopun jälkeen saa kuulla tapauksista joissa juomiin jotain laitettu, täällä vain yksi RAVINTOLA ja aina tapahtuu jotain ikävää!!!!!!!!!!!!!!!!! Kokemusta on, valitettavasti Ei juomia ilman vartiointia. Tanssilattialle voi mennä, kun lasi on tyhjä - ei kannata jättää pöydille.

Tulin valtavaan känniin parista tuopista. Olin kyllä tottunut alkoholin käyttöön,tuli halvat humalat,,,pirunmoinen krapula,,,. Ensin en uskonut asiaa. Aina kun sama tarjoilija oli paikalla,niin tapahtui sama asia,,,,,,.. Kokeilin kolme kertaa,,,,revi siitä,,. Seuraava muistikuva aamuyöllä heräsin bileistä pöydän alta. Ja koska en ollut ehtinyt tuloni jälkeen edes jutella kavereideni kanssa, he luulivat, että olin humalassa ja antoivat minun nukkua.

Olin tosi järkyttynyt pitkään. Pari kertaa viime vuonna kävi vastaavalla tavalla; toisella kerralla näin harhoja. Ja kysymys ei ollut kännistä. Tippojen ja pillereiden lisäilijät on sairaita päästään. Sen verran voin sanoa Helsingin ravintoloissa käyneenä että uskon että tipanlisääjiä löytyy.

Syitä on monia, yleensä uhrin ryöstäminen hänen poislähtiessään jos vielä siihen kykenee. Ei pitäisi jättää juomaa yksin pöytään, kun lähtee välillä tanssimaan. Toivottavasti opit tuosta kerrasta. Lasi aina tyhjäksi ensin. Niitä kyllä pipeteissä saatavilla, eivätkä ole kovin terveellisiä oraalisesti "nautittuna". Et sitten varmaan ole perillä asioista, sillä nimenomaan eräitä silmätippoja käytetään nk. Silmätippoja on kertakäyttöpipeteissä saatavina. Ja jos ap onkin provo, asia kuitenkin vakava ja tosi, monen kohdalla.

Siis hyvä aloitus joka tapauksessa, ehkä joku näitä lukiessa osaa olla varovainen tästä lähin. Mulle kävi myös Tampereella niin, että joku pääsi juomaan laittamaan jotain sinne kuulumatonta.

En jättänyt lasiani hetkeksikään, ja pakko myöntää, että epäilin baarin ulkomaalaista henkilökuntaa. En ollut juonut paljoa mitään, muistan kaiken kirkkaasti,ennenkuin "vintti pimeni" täysin yllättäen. Samassa pöydässä olleet sanoivat minun vaan nousseen sanomatta mitään, ottaneen tavarani ja lähteneen. He luulivat, että olin suuttunut vitsailusta mitä pöydässä käytiin.

Valitettavasti myös teloin itseni tuolla reissulla ja jouduin tikattavaksi. Olin niin järkyttynyt tapahtuneesta, etten edes tajunnut epäillä tyrmäyystippoja. Ja valitettavasti myöskään sairaalassa eivät tajunneet epäillä, luulivat kai että olin ollut kovassa humalassa. Tämän jälkeen en ko paikassa ole käynyt, ja noudattanut äärimmäistä varovaisuutta ollessani etenkin oudommissa paikoissa, tai seurassa jossa en tunne ketään todella hyvin. Kesällä tulee kaksi vuotta täyteen siitä, kun olin yksissä ´bileissä´ baarissa.

Kotona olin juonut puolen litran kaljaa, ennen bileisiin menoa kävin yhdessä toisessa baarissa, jossa join kaksi isoa, kyseisissä bileissä join kaksí isoa. Seuraavana aamuna en tiennyt miten olin kotio päässyt, miten olin saanut vaatteet päältä pois ja lisäksi oikea jalka oli niin kipeä etten pystynyt astumaan sillä.

Piti kontata jopa vessaan ja se sekin oli vaikeaa. Terveysasemalle kävin, mutta en tajunnut silloin pyytää tutkimuksia sen enempää. Toista viikkoa kävelin keppien kanssa. Lompakosta ei kadonnut rahaa, fyysisininä meetyksinä musta siltä ja paskana ollut jalka, taloudellisina menetyksinä kadonneet silmälasit joita ei löytynyt mistään. Sitä miten pääsin kotio, kukaan ei tie, olin vain yhtäkkiä lähtenyt baarista, olin ottanut jopa narikasta takkini, josta ei ole mitään muistikuvaa.

Itse en koennut olevani kaatokännissä, jotain oli laitettu lasiini sillä välin kun katsoin muualle. Joku täällä yritti syyllistää, että alkoholistakin voi tulla sekava ja ahdistunut olo jne.

Samaten on käynyt minulle ja kaverilleni pari vuotta sitten Turussa. Ei oltu edes juotu paljon ja kaverini heti alkuillasta kaatui suoraan selälleen seisoma-asennosta.

Ei ehtinyt edes sanoa, että pyörryttää tai mitään. Itse lähdin kotiin ja ei mitään muistikuvia tuon jälkeen vaikka matkaa ravintolasta oli n. Vaikka oot joutunu kuinka sekaisin- yritän vaan sanoo sulle että tsemiä. Kun juomiin laitetaan Ebolavirusta,pernaruttoa,Hi-virusta,Isorokkovirusta.. Ihmiskuntaa aletaan salaisessa projektissa karsia vuonna Taitaa varsinainen opetus tässäkin tapauksessa olla..

Entäs jos joku tunkee jotai sun safkaan? Et sä varmaan ilman ravintoo kuitenkaa pärjää? Tällainen pitäis ehdottomasti saada kuriin ja heti, vaikka valvontakameroiden kanssa.

Baareissa voi olla tosi kivaa ja henkilökuntakin tosi mukavaa. Jos tyrmäystippojen pelossa ei voi enää mennä baareihin, se on kyllä tosi ikävää. Jos valitsee juominkipaikkansa oikein, ilta voi olla todella viihtyisä. Harvoin olen edes nähnyt ketään ympäripäissään olevia ihmisiä, liikakäyttö tapahtuu jossain ihan muualla.

Jos tiedätte paikkoja missä tätä useinkin tapahtuu, sinne tarvitaan kehitysideoita. Pelottaa vaan että milloin seuraavasta lounaasta tai kahvista löytyy ikäviä yllätyksiä. Fight the power Asia sinällään on törkeä, mutta periaatteesta: Aina on pöydässä tilaa, tulee sitä musiikkia kun haluat, ei ole hätää että heitetään kämpästä pihalle jos sammut sohvalle ja jos on viellä kumppani niin siltä varmaan saa paremmin kuin tuntemattomalta baari iskulta.

Olimme mieheni kanssa käymässä lähiömme pikkupubissa hiljaiseen aikaan. Baarimikko oli uusi ja outo tuijottelija. Joimme parin tunnin aikana kumpikin neljä tuoppia, ja päätimme lähteä sitten kotiin. Muistamme kumpikin kun lähdimme, puolen kilometrin kotimatka on kuitenkin kummaltakin pimennossa, samoin loppuilta kotona.

Seuraavana päivänä oksensin iltakuuteen saakka. Mieheni oli myös aika pahoinvoiva, muttei niin huonossa kunnossa kuin minä. Kukaan ei käynyt pöydässämme sinä aikana kun pubissa olimme, ja vuorotellen kävimme vessassa, että kukaan ei voinut käydä lisäämässä tuoppeihimme mitään. Ainoa mahdollisuus on baarimikko. Harmittaa vaan ettei tullut käytyä lääkärissä. Alkuun mietimme että kylläpäs tuli humala nopeasti, mutta pohdittuamme totesimme että ei tuo normaalia ollut.

Kävitte kännipäissänne snagarilla ja saitte lievän ruokamyrkytyksen tai söitte jossain vaiheessa jotain sopimatonta. Siihenhän nuo oireenne viittaavat. Sarjassamme kaikkia outoja asioita, joita ihmiset tekevät, on yleensä ottaen tämä: Olisi huomattavasti järkevämpää, jos kyseiset sadat tuhannet nuoret kokoontuisivat viikonloppuisin tanssimaan porukalla piiritansseja selvinpäin ja joisivat, jos juoda täytyy, yksin kotonaan tai yhdessä hyvien ystäviensä kanssa.

Viime lauantaina heräsin aamulla kotoa helevetinoisessa kankkusessa, muisti menny ja kuset housussa. Joku oli aivan varmaan lorauttanut tyrmäystippoja siihen litran viskipulloon, jonka illalla olin huiviini kietaissut. Mulle kävi noin reilu vuosi samalla tavalla Vuosaaren Hang-out ravintolassa.

Kaveri oli onneksi mukana ja piti huolta. Kroppa aivan veteläksi ja täysin pihalla. Soitin aamulla poliisille mutta eihän ne mitään voi tehdä, kun en nähny kuka sen teki. Samalla viikolla menin parturiin ja leikkasin hiukset lyhyeksi, koska pelkäsin että tyrmätystippoja antanut vainoaa mua jos se tunnistaa. Tätä kauhua kesti muutaman viikon, mutta ei sitä koskaan unohda. Itselleni käynyt samoin,olin juonut 3 lonkeroa ja syonyt todella hyvin kun oli pikkujoulu aika.

Minulla ei ainakaan mene viina päähän kun on syönyt. Olin istunut pöydässä ja menin tanssimaan kun palasin istuin hetken ja sitten taju pois. Kaverini oli yrittänyt herätellä en herännyt portsarit kantoivat minut taksiin ja kotiin. Epäily oli kyllä myöhemmin että tyrmäystippoja tai huhu kulki myös että ravintola juotti pirtua asiakkailleen. Toisellekkin naiselle kävi samoin samassa paikassa viikkoa myöhemmin. Miks nyä juattasivat piritua pool-elamaseksi?

Itse olin ravintolassa ja minulle joku laittoi tyrmäystippoja lasiini. Muistan vain sen, kun olin ns. Ympärilläni oli ainakin 30 miestä kalut kovina. Yksi toisensa jälkeen he ottivat minut, sain todella tuntea miltä miehen kyrpä tuntuu. Osa miehistä runkkasi suuni edessä, imetti itseään ja todella moni laukesi suuhuni.

Sperma valui huuliltani ja leualtani. Molemmat reikäni olivat täynnä mälliä ja yhä uusia miehiä työntyi minuun. Kurkustani kuului vain kurlutus vaikka nielin minkä ehdin. Aamulla löysin itseni roskiksesta. Inglesissä käväisin iltakaljalla ainoassa paikassa missä oli muitakin ja polla sekosi yhdestä oluesta.

Join sen siltä istumalta kun se tuotiin tuopissa, joten piristeet lisäsi mitä todennäköisemmin tarjoilija. Paikka oli se missä on ne isot pusuhuulet teipattuna seiniin. Pohjiksi olin juonut pari pientä olutta, joten olin käytännössä täysin selvinpäin. Alkoholia ja vähän muutakin, kuten nukutuslääkkeitä leikkauksessa kestän melkoisia määriä, joten vähänkään tottumattomampi olisi pudonnut kuin seinään.

Tipoista tuli kyllä halvalla hilpeä ja erikoinen olo, juuri kuten viimeisessä leikkauksessani. Tuntui hyvältä kunnes tipuin. Mitähän mahtoivat minusta tahtoa? Älä yritä muuttaa aihetta. Tilaa TS Asiakaspalvelu Mediamyynti. Lue näköislehteä Lähetä uutiskuva Lähetä uutisvinkki. Turun seudulla tutkitaan joka kuukausi seksuaalirikoksia, joissa epäillään tyrmäystippojen käyttöä. Varmoja todisteita löytyy kuitenkin harvoin.

Oikeustieteiden opiskelijajärjestön kerhotiloissa epäillään useampaa tyrmäystippakeissiä. Paikalliset Turun Sanomat Harri Ahola Tyrmäystippojen käyttöä epäillään Turun seudulla seksuaalirikoksissa säännöllisesti. Mainos Teksti jatkuu alla. Lue koko juttu Turun Sanomista tai näköislehdestä. Näin on valitettavasti nyt Suomessakin. Pari vuotta sitten Tunisiassa apteekissa nuoret jullit ostivat näitä tippoja useankin pakkauksen ja apteekin täti vaan naureskeli ymmärtäväisesti.

Ilmeisesti tiesi käyttötarkoituksen kun turistikuormat juuri saapuivat. Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä. Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Kommentissasi on useita sairaita piirteitä: Miksi matkustat Tunisiaan kyylätäksesi, mitä ihmiset apteekista ostavat? Se loukkaa yksityisyydensuojaa ja on varsin perverssiä. Suomessa sinua ojennettaisiin liiasta lähentelystä äidinkielelläsi, Tunisiassa tietenkään ei. Miten ihminen hymyn tulkitsee, riippuu hänen persoonallisuudestaan ja ennakkoluuloistaan.

Mistä tiedät, mitkä tunisialaislääkkeet ovat soveltuvia ihmisen huumaamiseen, vai teetkö vain vertailua suomalaisten ja tunisialaisten raiskaushuumeiden välillä? Yleensä sekä verenpaine- että silmä- ja korvatipat käytetään siihen mihin ne on tarkoitettukin. Tunisiassa ei pidetä suotavana esiintyä esim. Suomessahan krapula on kansanperinnettä ja yleinen harrastus, eikä punasilmäisyyttä pidetä tuomittavana.

Valitettavasti maailman kaikissa maissa,myös Suomessa, osa miehistä harrastaa raiskaamista, mutta normaalia se ei ole missään. Voisivatko "laatulehden" toimittajat käyttää oikeaa suomen kieltä. Keissi on katusanastoa, jonka ei toivoisi leviävän toimitusten käyttöön. Teemu, yleiskieli elää, ja siteeratessa on jopa suotavaa käyttää täsmälleen niitä sanoja, joita haastateltava käytti, jottei asiamerkitys muutu.

Teillä kummallakaan, Teemu ja Päkä, ei ole aavistustakaan, mitä tarkoittaa "hyvä journalistinen tapa". Se ei liity kielioppiin tai sanastoon. Tässä ei ole kyseessä siteeraus.

Ja kyllä näillä kahdella on selvästi hyväkin käsitys siitä mikä on hyvä journalistinen tapa, ja siihen ei kuulu sanan keissi käyttäminen.

Siteeraus on asia erikseen, mutta jos olisit ylimielisuudeltäsi edes jaksanut lukaista uutisen, niin olisit huomannut, että siteeraus tässä ei ole kyseessä. Älkää nyt lähtekö iltapäivälehtien linjoille. Tyrmäystipat on lähes huvittava nimike ko. Pitäisin parempana raiskaajan huume nimikettä. Mitä ennalta ehkäiseviä ohjeita ihmiselle voidaan antaa välttyäkseen ko.

: Sihteeriop tyrmäystipat krapula

Sihteeriop tyrmäystipat krapula Kik seuraa www suomi porno fi
Sihteeriop tyrmäystipat krapula Sex thai ellit seksi
Sihteeriop tyrmäystipat krapula 937

Sihteeriop tyrmäystipat krapula -

Ihme kyllä antoivat nousta ja pukea. Ja kas kummaa kukaan kaverini eikä keverinkaverinkaverikaan ole koskaan joutunut minkään tyrmäystippojen uhriksi. Silmätippoja on kertakäyttöpipeteissä saatavina.

Käsittämätöntä, miten täydellisen typeriä ihmiset voivat olla. Näyttää siltä että täällä on myös niitä"tiputtelijoita",sitten syyttävät juoman vartioimattajättämisestä ja muka liikaa juonut tyyliin! Käry käy ni ei hyvin mene. Paitsi jos asentaa kameran siihe vieree ;P. Niin ja sä päätit sitten juoda sen juoman vaikka tiesit että siinä on tyrmäystippoja.

Ei sinullakaan ihan täysillä kulje! Pidä aina kättä tuoppien ja drinkkien päällä kun et juo siitä. Näin olen toiminut vuosikausia, eikä ole vielä koskaan tullut ongelmia, aina on jotain muistikuvia mitä olen tehnyt, vaikka muuten olisi mennyt ns. On sitä harrastettu ennenkin.

Sehän on kuin hakisi hakemalla itselleen hankaluuksia. Kas kun et jättänyt rahapussiasi levälleen pöytään ja aamulla ihmetellyt,kun rahat oli hävinneet.

Terve järjen käyttö on sallittua. Asia on niin, että tuollaista rikollisuutta ei kuuluisi olla missään paikassa. Elikä periaatteessa ihmisten pitäisi saada olla juomansa kanssa pelkäämättä että jotain tapahtuu. Aina ei sitä muista että maailma on muuttunut epävarmaksi paikaksi elää, myös täällä kotoisessa Suomessamme. Rikollisuus pitäisi kitkeä, vaan se on yhtä vaikea kuin voikukan kitkeminen kasvimaalta, hetkeksi voi tilasto kaunistua, mutta puhkeaa uudelleen voimakkaampana.

Siksi toivon että pidätte ihmiset varanne, turha syyllistäminen ei ole oikein. Ole tarkkana kuin porkkana! Älä koskaan jätä juomia vahtimatta!

Voihan joku juoda juomasi vaikka kun olet poissa! Siihen eräs nokkela kyllä keksi keinon ja laittoi lapun "Olen sylkenyt lasiin" Eura tosi pieni paikka mutta melkeen joka viikonlopun jälkeen saa kuulla tapauksista joissa juomiin jotain laitettu, täällä vain yksi RAVINTOLA ja aina tapahtuu jotain ikävää!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokemusta on, valitettavasti Ei juomia ilman vartiointia. Tanssilattialle voi mennä, kun lasi on tyhjä - ei kannata jättää pöydille.

Tulin valtavaan känniin parista tuopista. Olin kyllä tottunut alkoholin käyttöön,tuli halvat humalat,,,pirunmoinen krapula,,,. Ensin en uskonut asiaa.

Aina kun sama tarjoilija oli paikalla,niin tapahtui sama asia,,,,,,.. Kokeilin kolme kertaa,,,,revi siitä,,. Seuraava muistikuva aamuyöllä heräsin bileistä pöydän alta. Ja koska en ollut ehtinyt tuloni jälkeen edes jutella kavereideni kanssa, he luulivat, että olin humalassa ja antoivat minun nukkua. Olin tosi järkyttynyt pitkään. Pari kertaa viime vuonna kävi vastaavalla tavalla; toisella kerralla näin harhoja. Ja kysymys ei ollut kännistä. Tippojen ja pillereiden lisäilijät on sairaita päästään.

Sen verran voin sanoa Helsingin ravintoloissa käyneenä että uskon että tipanlisääjiä löytyy. Syitä on monia, yleensä uhrin ryöstäminen hänen poislähtiessään jos vielä siihen kykenee. Ei pitäisi jättää juomaa yksin pöytään, kun lähtee välillä tanssimaan. Toivottavasti opit tuosta kerrasta. Lasi aina tyhjäksi ensin. Niitä kyllä pipeteissä saatavilla, eivätkä ole kovin terveellisiä oraalisesti "nautittuna". Et sitten varmaan ole perillä asioista, sillä nimenomaan eräitä silmätippoja käytetään nk.

Silmätippoja on kertakäyttöpipeteissä saatavina. Ja jos ap onkin provo, asia kuitenkin vakava ja tosi, monen kohdalla. Siis hyvä aloitus joka tapauksessa, ehkä joku näitä lukiessa osaa olla varovainen tästä lähin. Mulle kävi myös Tampereella niin, että joku pääsi juomaan laittamaan jotain sinne kuulumatonta.

En jättänyt lasiani hetkeksikään, ja pakko myöntää, että epäilin baarin ulkomaalaista henkilökuntaa. En ollut juonut paljoa mitään, muistan kaiken kirkkaasti,ennenkuin "vintti pimeni" täysin yllättäen. Samassa pöydässä olleet sanoivat minun vaan nousseen sanomatta mitään, ottaneen tavarani ja lähteneen. He luulivat, että olin suuttunut vitsailusta mitä pöydässä käytiin. Valitettavasti myös teloin itseni tuolla reissulla ja jouduin tikattavaksi.

Olin niin järkyttynyt tapahtuneesta, etten edes tajunnut epäillä tyrmäyystippoja. Ja valitettavasti myöskään sairaalassa eivät tajunneet epäillä, luulivat kai että olin ollut kovassa humalassa. Tämän jälkeen en ko paikassa ole käynyt, ja noudattanut äärimmäistä varovaisuutta ollessani etenkin oudommissa paikoissa, tai seurassa jossa en tunne ketään todella hyvin.

Kesällä tulee kaksi vuotta täyteen siitä, kun olin yksissä ´bileissä´ baarissa. Kotona olin juonut puolen litran kaljaa, ennen bileisiin menoa kävin yhdessä toisessa baarissa, jossa join kaksi isoa, kyseisissä bileissä join kaksí isoa.

Seuraavana aamuna en tiennyt miten olin kotio päässyt, miten olin saanut vaatteet päältä pois ja lisäksi oikea jalka oli niin kipeä etten pystynyt astumaan sillä.

Piti kontata jopa vessaan ja se sekin oli vaikeaa. Terveysasemalle kävin, mutta en tajunnut silloin pyytää tutkimuksia sen enempää. Toista viikkoa kävelin keppien kanssa. Lompakosta ei kadonnut rahaa, fyysisininä meetyksinä musta siltä ja paskana ollut jalka, taloudellisina menetyksinä kadonneet silmälasit joita ei löytynyt mistään.

Sitä miten pääsin kotio, kukaan ei tie, olin vain yhtäkkiä lähtenyt baarista, olin ottanut jopa narikasta takkini, josta ei ole mitään muistikuvaa. Itse en koennut olevani kaatokännissä, jotain oli laitettu lasiini sillä välin kun katsoin muualle. Joku täällä yritti syyllistää, että alkoholistakin voi tulla sekava ja ahdistunut olo jne.

Samaten on käynyt minulle ja kaverilleni pari vuotta sitten Turussa. Ei oltu edes juotu paljon ja kaverini heti alkuillasta kaatui suoraan selälleen seisoma-asennosta. Ei ehtinyt edes sanoa, että pyörryttää tai mitään. Itse lähdin kotiin ja ei mitään muistikuvia tuon jälkeen vaikka matkaa ravintolasta oli n.

Vaikka oot joutunu kuinka sekaisin- yritän vaan sanoo sulle että tsemiä. Kun juomiin laitetaan Ebolavirusta,pernaruttoa,Hi-virusta,Isorokkovirusta.. Ihmiskuntaa aletaan salaisessa projektissa karsia vuonna Taitaa varsinainen opetus tässäkin tapauksessa olla.. Entäs jos joku tunkee jotai sun safkaan? Et sä varmaan ilman ravintoo kuitenkaa pärjää? Tällainen pitäis ehdottomasti saada kuriin ja heti, vaikka valvontakameroiden kanssa. Baareissa voi olla tosi kivaa ja henkilökuntakin tosi mukavaa.

Jos tyrmäystippojen pelossa ei voi enää mennä baareihin, se on kyllä tosi ikävää. Jos valitsee juominkipaikkansa oikein, ilta voi olla todella viihtyisä. Harvoin olen edes nähnyt ketään ympäripäissään olevia ihmisiä, liikakäyttö tapahtuu jossain ihan muualla. Jos tiedätte paikkoja missä tätä useinkin tapahtuu, sinne tarvitaan kehitysideoita. Pelottaa vaan että milloin seuraavasta lounaasta tai kahvista löytyy ikäviä yllätyksiä.

Fight the power Asia sinällään on törkeä, mutta periaatteesta: Aina on pöydässä tilaa, tulee sitä musiikkia kun haluat, ei ole hätää että heitetään kämpästä pihalle jos sammut sohvalle ja jos on viellä kumppani niin siltä varmaan saa paremmin kuin tuntemattomalta baari iskulta.

Olimme mieheni kanssa käymässä lähiömme pikkupubissa hiljaiseen aikaan. Baarimikko oli uusi ja outo tuijottelija. Joimme parin tunnin aikana kumpikin neljä tuoppia, ja päätimme lähteä sitten kotiin.

Muistamme kumpikin kun lähdimme, puolen kilometrin kotimatka on kuitenkin kummaltakin pimennossa, samoin loppuilta kotona. Seuraavana päivänä oksensin iltakuuteen saakka. Mieheni oli myös aika pahoinvoiva, muttei niin huonossa kunnossa kuin minä. Kukaan ei käynyt pöydässämme sinä aikana kun pubissa olimme, ja vuorotellen kävimme vessassa, että kukaan ei voinut käydä lisäämässä tuoppeihimme mitään. Ainoa mahdollisuus on baarimikko.

Harmittaa vaan ettei tullut käytyä lääkärissä. Alkuun mietimme että kylläpäs tuli humala nopeasti, mutta pohdittuamme totesimme että ei tuo normaalia ollut. Kävitte kännipäissänne snagarilla ja saitte lievän ruokamyrkytyksen tai söitte jossain vaiheessa jotain sopimatonta.

Siihenhän nuo oireenne viittaavat. Sarjassamme kaikkia outoja asioita, joita ihmiset tekevät, on yleensä ottaen tämä: Olisi huomattavasti järkevämpää, jos kyseiset sadat tuhannet nuoret kokoontuisivat viikonloppuisin tanssimaan porukalla piiritansseja selvinpäin ja joisivat, jos juoda täytyy, yksin kotonaan tai yhdessä hyvien ystäviensä kanssa.

Viime lauantaina heräsin aamulla kotoa helevetinoisessa kankkusessa, muisti menny ja kuset housussa. Joku oli aivan varmaan lorauttanut tyrmäystippoja siihen litran viskipulloon, jonka illalla olin huiviini kietaissut. Mulle kävi noin reilu vuosi samalla tavalla Vuosaaren Hang-out ravintolassa. Kaveri oli onneksi mukana ja piti huolta. Kroppa aivan veteläksi ja täysin pihalla.

Soitin aamulla poliisille mutta eihän ne mitään voi tehdä, kun en nähny kuka sen teki. Samalla viikolla menin parturiin ja leikkasin hiukset lyhyeksi, koska pelkäsin että tyrmätystippoja antanut vainoaa mua jos se tunnistaa.

Tätä kauhua kesti muutaman viikon, mutta ei sitä koskaan unohda. Itselleni käynyt samoin,olin juonut 3 lonkeroa ja syonyt todella hyvin kun oli pikkujoulu aika. Minulla ei ainakaan mene viina päähän kun on syönyt. Olin istunut pöydässä ja menin tanssimaan kun palasin istuin hetken ja sitten taju pois.

Kaverini oli yrittänyt herätellä en herännyt portsarit kantoivat minut taksiin ja kotiin. Epäily oli kyllä myöhemmin että tyrmäystippoja tai huhu kulki myös että ravintola juotti pirtua asiakkailleen. Lehtisen mukaan tyrmäystippoja käytetään äärimmäisen harvoin omaisuusrikoksissa. Hän muistaa oman poliisiuransa varrelta yhden tapauksen, jossa uhri oli todennäköisesti huumattu ja ryöstetty.

Sen sijaan seksuaalirikoksissa tyrmäystipat eivät ole mikään urbaani legenda, vaan tosiasia. Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9—23 ja viikonloppuisin kello 8— Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda! Älä yritä muuttaa aihetta. Tilaa TS Asiakaspalvelu Mediamyynti. Lue näköislehteä Lähetä uutiskuva Lähetä uutisvinkki. Turun seudulla tutkitaan joka kuukausi seksuaalirikoksia, joissa epäillään tyrmäystippojen käyttöä.

Varmoja todisteita löytyy kuitenkin harvoin. Oikeustieteiden opiskelijajärjestön kerhotiloissa epäillään useampaa tyrmäystippakeissiä. Paikalliset Turun Sanomat Harri Ahola Tyrmäystippojen käyttöä epäillään Turun seudulla seksuaalirikoksissa säännöllisesti. Mainos Teksti jatkuu alla. Lue koko juttu Turun Sanomista tai näköislehdestä.

Näin on valitettavasti nyt Suomessakin. Pari vuotta sitten Tunisiassa apteekissa nuoret jullit ostivat näitä tippoja useankin pakkauksen ja apteekin täti vaan naureskeli ymmärtäväisesti.

Ilmeisesti tiesi käyttötarkoituksen kun turistikuormat juuri saapuivat. Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä. Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Kommentissasi on useita sairaita piirteitä: Miksi matkustat Tunisiaan kyylätäksesi, mitä ihmiset apteekista ostavat? Se loukkaa yksityisyydensuojaa ja on varsin perverssiä.

Suomessa sinua ojennettaisiin liiasta lähentelystä äidinkielelläsi, Tunisiassa tietenkään ei. Miten ihminen hymyn tulkitsee, riippuu hänen persoonallisuudestaan ja ennakkoluuloistaan. Mistä tiedät, mitkä tunisialaislääkkeet ovat soveltuvia ihmisen huumaamiseen, vai teetkö vain vertailua suomalaisten ja tunisialaisten raiskaushuumeiden välillä? Yleensä sekä verenpaine- että silmä- ja korvatipat käytetään siihen mihin ne on tarkoitettukin. Tunisiassa ei pidetä suotavana esiintyä esim.

Suomessahan krapula on kansanperinnettä ja yleinen harrastus, eikä punasilmäisyyttä pidetä tuomittavana. Valitettavasti maailman kaikissa maissa,myös Suomessa, osa miehistä harrastaa raiskaamista, mutta normaalia se ei ole missään. Voisivatko "laatulehden" toimittajat käyttää oikeaa suomen kieltä. Keissi on katusanastoa, jonka ei toivoisi leviävän toimitusten käyttöön.

Olin niin järkyttynyt tapahtuneesta, etten edes tajunnut epäillä tyrmäyystippoja. Aamulla heräsin, että itkin vieraassa sängyssä, ja toinen miehistä lohduttaa: Kotiintulo parin oluen jälkeen ravintolasta ja muisti pois. Siteeraus on asia erikseen, mutta jos olisit ylimielisuudeltäsi edes jaksanut lukaista uutisen, niin olisit huomannut, että siteeraus tässä ei ole kyseessä. Aina kun sama tarjoilija oli paikalla,niin tapahtui sama asia,,., sihteeriop tyrmäystipat krapula. sihteeriop tyrmäystipat krapula

About the author

sihteeriop tyrmäystipat krapula administrator

so far

sihteeriop tyrmäystipat krapulaPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

-